Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 éve vagyunk együtt, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve vagyunk együtt, most szakítani akar, ő, aki soha nem volt ilyen mint mostanában. Nem akarom elveszíteni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3évig működött minden, majd utána elromlott..egyikünk sem volt olyan boldog már, de nem tudtuk elengedni egymást. Ő az életem része lett. Próbáltunk tenni a dolgokért,de csak pár napig tartott. Én sokszor úgy bántam vele, ahogy nem kellett volna,mert biztos voltam benne, hogy nem veszíthetem el. Kb. 3 hete nagyon furcsán viselkedik, sokkal csúnyábban mint előtte, és tegnap ki is mondta, hogy azt szeretné, hogy vége legyen. Nem tudom elfogadni. Kérdeztem van e valaki a háttérben, hisz akkor változik így meg valaki. Azt mondta beszélgetett egy két lánnyal, de nincs komoly. Most rájöttem, hogy november eleje óta van egy régi ismerőse, akit még el is rejtett előlem, hogy láthassam, hogy ismerősök lettek. Talán miatta van. Biztos nincs neki más még, de valamit titkol. Elkértem a telefonját és nem adata oda. Nálunk ez soha nem volt tabu. Azt mondta azért, mert tényleg beszélgetett, és nem szeretné ha bármit látnék, ha esetleg nem törölte ki. Ez nálam már szakító ok lett volna,de most nem..Mit tegyek? Mindenképp megváltozom, mert rájöttem, hogy elveszíthetem. Eddig magabiztos voltam. Hajlik rá, de mégsem az igazi. Mit tegyek hogy új esélyt adjon és bebizonyítsam hogy ezután más leszek? Segítsetek, nagyon szeretem, nem tudnám elképzelni nélküle, bármit megtennék. Ő azt mondja, hogy nincs más, de ha ezt most nem lépi meg, később rosszabb lesz. 27/N
2018. nov. 25. 11:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Engedd el. Inkább tanulj az esetből és többet ne kövesd el ugyanezt a hibát. Az működik, csak amiért mindkét fél tesz. Ennek már vége, kár vergődni érte. Szerintem is, csak a változástól félsz.
2018. nov. 25. 18:42
 22/24 anonim ***** válasza:

A Bank az aprobetus reszre hivatkozva megszakitotta a jolethez szukseges amde feneketlen kutba dobalt osszeg tovabbi utalasat a semmiert. Most meg a kilatastalansag szerelmet kovacsol a nemtorodomsegbol...

A heti fodrasz mukorom meg a Gucci van veszelyben nem a hudenagy szerelem

2018. nov. 25. 20:26
 23/24 anonim ***** válasza:

NA, hát nagyon hasonlót a helyzetünk.. Az elmúlt nap kaptam meg én is, 7 éves kapcsolat, én is 27N. Azóta sírok kb folyamat.

Ő is az utóbbi időben totál hideg velem, rákérdeztem párszor van-e képben most hirtelen más, mert erről a problémáról mi beszéltünk már párszor, de most lett nagy a változás nála. Az utóbbi időben ha közeledtem is, nem is fogadta. Ilyen régen nem volt. Ő azt mondja, nincs senki a képben, tudom, hogy nem csal meg, de gondolom ez a hirtelen fordulat most ( mert eddig sem működött ez nálunk sem az elmúlt években igazán jól), szóval biztos van oka. Felfigyelt valakire vagy valakikre, ő tudja.

Nálunk is tőlem indult ez az egész, ezért még bűntudatot is érzek, hogy elcsesztem egy ilyen jó embert, akivel családot is lehetett volna tervezni, hűséges, csupaszív védelmező és mindenben mellett állt, elfogadott úgy, ahogy voltam, az összes hibámmal, családommal, mindennel, aki eddig velem tervezett és nagyon szeretett..

És nekem ez nem volt elég, elszúrtam. Sosem fog senki így szeretni, mint ő.. ÉS én sem fogok tudni találni ilyet,(nem a lángoló szerelemre gondolok, hanem akit tisztelek és mélyen szeretek). Nem becsültem meg.

Ő még hajlik arra, hogy beszéljük ezt meg,nálunk én hoztam fel a reakcióira azt, hogy menjünk szét akkor. Mert látom, hogy nem boldog már ő sem egy ideje, és ki is mondta. És most már a gyenge próbálkozásaimat sem fogadja sehogy, sőt. Ennek nincs így értelme. :(( Azt kérte, még beszéljük ezt meg, de őszintén nem tudom, mi lenne a jó.

Azt sem, hogy ha megpróbálnánk, jobb lenne-e. Mi már beszéltünk erről 1-2x, meg is próbáltuk, tavaly pont ilyen tájt én hoztam fel a szakítást ezek miatt, mert akkor sem működött jól a dolog, de ő akkor nem akart elengedni és kapaszkodott eddig mindig.. Pedig akkor nekem könnyebb lett volna, most így ez rettenetesen nehéz.

Nagyon fáj. Az egész életem felfordult 1-2 hónap alatt, minden téren, és most ez is. Jó ki év vége ez. minden tönkrement, de szó szerint az életemben, de ez volt a legfontosabb. :(

2018. dec. 1. 14:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége?
2018. dec. 7. 04:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!