Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ellehetetleníti az együttlétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.

2021. máj. 11. 08:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/157 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hívjátok be, hadd nézzen titeket. Ne haragudj, de ennyire életképtelen vagy?

Az 5 éves gyerekeimet meg tudtam tanítani arra, hogy először kopogjanak, mielőtt jöjjenek be a hálószobába, és ne rontsanak be. A srác 16 éves, nem egy idióta, tudja, hogy mit csinál. Te pedig hagyod neki.

Zárjátok be az ajtót, aztán csináljátok.

2021. máj. 11. 10:21
 52/157 anonim ***** válasza:
100%

De gondolom nem 3-an lesztek egy szobában. 😅 Amúgy azt az 1 heti szexet beosszátok egész évre? 🤔

Attól nem veszed el az időt tőlük, hogy este 10-11 órakor meglovagolod a férjed na de mindegy. Látom nyafogni és kifogást keresni azt tudsz.

2021. máj. 11. 10:24
 53/157 anonim ***** válasza:
100%

Elég csak 1x nem leállni mikor rátok nyit, tuti többé a szoba közelébe sem megy

(vagy lehet tetszel neki és féltékeny, azért csinálja)

2021. máj. 11. 10:24
 54/157 A kérdező kommentje:
Kamasz, nagyon nem egyszerű vele, próbálunk a legnagyobb szeretettel viszonyulni hozzá, minden apróságát elfogadni. Suli után addig van egyedül itthon, ameddig haza nem ér a munkából valamelyikünk. Tudja, hogy bármi van, azonnal hívjon. Nemrégiben képes volt olyan jelentéktelen dolgon kiakadni, hogy csak 7. csörgésre vettem fel a telefont, mert épp voltak nálam az irodában, azt feltételezte ennyiből, hogy haragszom rá.
2021. máj. 11. 10:25
 55/157 anonim ***** válasza:
100%
Fejedre nő teljesen ez a gyerek, mert hagyod.
2021. máj. 11. 10:26
 56/157 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem kéne ennyire aláfeküdni neki, mert a fejetekre nő. 13 éves öcsém alig várja, hogy elhúzzon mindenki otthonról, eszébe nem jut minket hívogatni. Anno 16 éves koromban én is annak örültem, ha nyugtom van a nyakamban lihegő szülőktől. Nyilván nem vagyunk egyformák, de ilyen mértékű túlérzékenység nem normális. Ti meg úgy kezelitek, mint valami fogyatékos óvodást. Fektessétek le a szabályokat, mikor van a felnőttidő. Ezt leírni is nevetséges egy 16 éves srácnál, de úgy tűnik muszáj... nem lesz lelkisérült, mert fél óráig nem mehet be egy szobába, jesszuska.
2021. máj. 11. 10:29
 57/157 anonim ***** válasza:
100%
Túlbabusgatjátok! Kicsit önállóságra kéne nevelni a nagy szeretetdömping helyett
2021. máj. 11. 10:32
 58/157 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt akartam írni, mint 57-es: ti nyomorítjátok meg azzal, hogy úgy izgultok érte mint egy óvodásért, ettől ő is halálra rémül, hogy juj mostohaanyu örihari, mert nem vette fel elsőre a telefont munkaidőben... ne már...

Hagyjátok békén azt a gyereket! És igen, kamasz, nehéz élethelyzet, nehéz velük. Pont ezért nem kell minden apróságát elfogadni. Mert ez lesz belőle, hogy évi egyszer tudsz szexelni tőle, mert jaj szegényt megviseli,ha este 10-kor nem ronthat rátok random az ágyban.

2021. máj. 11. 10:38
 59/157 anonim ***** válasza:
94%

Kivételesen végigolvastam a válaszokat, hátha valaki írja, hogy a gyerek HALLJA az előjátékot, szex elejét, és azért megy be, hogy ne kelljen végighallgatnia (újra) az egészet.

Ahol csak 2,5 nm a fürdő, ott tuti hallatszik minden, amit csináltok és nem oké úgy dugni, hogy a tinisrác hallja a másik szobából.

VAGY

A tinisrác, akihez korban te közelebb állsz, mint az apjához, lehet, hogy beléd van esve és nem tetszik neki, hogy te mással szexelsz. Tudod egy 16 éves hamarabb fog rád nőként tekinteni, mint nevelőanyára, hiszen korban közelebb állsz a barátnőjéhez, mint az anyjához. 28 vagyok, nem tudom miket gondolnak az idősebb pasival kapcsolatba lépő nők, de az idősebb fél nagy gyereke sosem fog rátok nevelőanyaként tekinteni, inkább egyenrangúként(ellenszenvvel vagy szerelemként). Szerintem úgy érzi a fiú, hogy bejöttök egymásnak, valami csaj, aki kedves vele(tinik bárkibe belezúgnak, aki kedves velük)..

Na mindegy. Ez egy borzalmas helyzet. Az meg teljesen normális(lenne), hogy az apjával és a barátnőjével akar nyaralni menni, nem is tudom mit háborodsz fel rajta.. Vagy mentek hárman is, meg ketten is? Ha csak egyre futja, akkor miért veled menne kettesben a gyereke kárára? Miért nem az apja tanul vele helyetted? Maradj ki jobban a tinisrác életéből, az apja meg foglalkozzon többet vele, rendeződni fognak a dolgok.

2021. máj. 11. 10:39
 60/157 anonim ***** válasza:
0%
szerintem meg meg lehet érteni. Kamasz és ilyenkor sérülékeny. Elváltak a szülei és az anyja most nem tud támasza lenni, mert ha az lenne, akkor nem ment volna apuhoz. Most tulajdonképpen keresi a "támaszt" az anyupótlékot, tartozni akar valahová és visszaregresszált kisgyerekbe. Érezni akarja, hogy őt akarják, elfogadják minden rosszaságával együtt, ahogy egy anya tenné, aki most jelenleg nem teszi a fiával, ezért belőletek próbálja kicsikarni. Egy lány lenne a megoldás vagy valami más amibe kapaszkodhatna. plusz foglalja le magát. Például szerezhetnétek neki valami diákmunkát. Ha megoldódik a járványhelyzet és mehet mindenhova, túl fog ezen lendülni.
2021. máj. 11. 10:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!