Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ellehetetleníti az együttlétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.

2021. máj. 11. 08:35
 101/157 A kérdező kommentje:
Korábban biztos voltam abban, hogy 2 gyereket szeretnék szülni, mostanság már az egy is kérdéses, egyelőre semmiképp, ráadásul a párom sem lesz már fiatalabb, nem akarom, hogy az apját a nagyapjának nézzék. Elég kimerítő most a fiát nevelni. Tehát nem gyereknemzési célból szexelnénk.
2021. máj. 11. 11:33
 102/157 anonim ***** válasza:
100%
De miért maradhat fent ilyen sokáig? Éjfél felé kell szólni, hogy fürödni is kéne, mert magától nem jut eszébe?
2021. máj. 11. 11:33
 103/157 anonim ***** válasza:
100%
Kedves apunak ez oké?
2021. máj. 11. 11:34
 104/157 A kérdező kommentje:
Videójátékozik, chatel a barátaival, sorozatot néz, ha nem szólnánk, akkor nem is menne aludni szerintem.
2021. máj. 11. 11:35
 105/157 anonim ***** válasza:
100%

És mikor tanul?

Játszani tud de mosogatni nem?

2021. máj. 11. 11:35
 106/157 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szóltok neki, hogy fürödjön, akkor nem is fürdene? Hm.
2021. máj. 11. 11:36
 107/157 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem a csepegtetős troll lesz. Én nem hiszem el, hogy ilyen van. Ismerős ez a stílus, mindig kicsit több derül ki a sztoriból, a felvetésekre nincs érdemi reakció, a helyesírás oké, a hangnem bármilyen provokatív válasz után higgadt marad, hogy mégjobban felcsessze a valaszolókat. Ezt biztos, hogy nem egy 26 éves lány írja.
2021. máj. 11. 11:36
 108/157 A kérdező kommentje:

Nem oké, egyikőnknek sem az, hogy nem tudunk miatta normálisan kettesben lenni.

Jóeszű gyerek, hazajön a suliból akkor tanul, ha valamit nem tud, akkor segítek neki benne, utána azt csinál szabadidejében, amit szeretne.

2021. máj. 11. 11:37
 109/157 anonim ***** válasza:
100%

Igen nekem is ő jutott eszembe.

Először a szóközös trollra gondoltam, de ő a végén mindig egyre agresszívabb lesz.

2021. máj. 11. 11:37
 110/157 anonim ***** válasza:
100%
Fürdés után/előtt megy be hozzátok?
2021. máj. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!