Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit
tegyünk?
Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.
#139 de, abszolút nevetséges. A kölyök uralkodik, mert hagyjátok neki. Ha hisztizik, had hisztizzen. Ha nem nyugszik, lehet visszaküldeni az anyjához. Cucc, kölyök kidob, otthagy. Nem adtok neki határokat, mert kellemetlen. Azta :D A gyereknevelés ilyen. A jobbak hamarabb lezárják. Nektek most kell. Vagy soha. Igazából nekünk nem fáj 🤷♀️
2021. máj. 11. 13:18
142/157 anonim válasza:
Na de figyelitek, újabb vonal jön be. Most már kiderül, hogy a gyerek egy örjöngő hisztigép, akitől a saját apja meg "nevelőanyja" is fél. Ha valami nem úgy történik, ahogy elképzeli akkor aztán lesz nemulass. Szülők vigyázzban állnak, nemhogy szexelnek. Micsoda fordulatok, erre még talán kapsz pár választ, de jobban kéne igyekezned kicsit, kezd télleg kifújni a kis meséd.
2021. máj. 11. 13:20
143/157 A kérdező kommentje:
Nem gondoltunk rá, hogy pszichiáterre lenne szüksége, másokkal nem viselkedik így, csak velünk. Nem írtam ilyet, hogy félnénk tőle, sem azt, hogy folyamatosan őrjöngene, mert ez így nem lenne igaz. Azt érzem, hogy egyre inkább megszaporodtak a rajtunk gúnyolódó kommentek, szeretném, ha érdemi segítségnyújtásra szorítkoznátok.
2021. máj. 11. 13:27
144/157 anonim válasza:
A másik kérdésnél is pont ezt mondta a kérdező hogy ilyennel nem viccelne. :D
Amúgy függetlenül attól hogy kamu, nagyon jól nyomja az illető itt is meg ott is. Anélkül hogy trágár lenne simán eleri hogy bicskanyitogato legyen a stílusa és az emberek kiakadjonak. :D
Én egyébként simán megmondanam a hulyegyereknek hogy bocs de menj ki mert apaddal épp szexelnenk. Ha ezen kiakad és hisztizik akkor az egyértelmű jele annak hogy mentális beteg.
2021. máj. 11. 13:28
145/157 A kérdező kommentje:
Ha lesz időm, akkor bele fogok olvasni a linkelt kérdésbe és válaszokba is, annyian írtátok, holott semmi közöm hozzá. Szerintem semmi köze egy gyereknek ahhoz, hogy mikor szexel az apja a párjával, legyen akár 4 éves, akár 16 éves.
2021. máj. 11. 13:32
146/157 anonim válasza:
Mostanra komolyan szórakoztató kezd lenni, hogy mennyire kerüli a válaszadást arra az egyszerű kérdésre, hogy szokták-e egyedül otthon hagyni a gyereket. :DDDD
2021. máj. 11. 13:46
147/157 A kérdező kommentje:
Visszaolvasol, akkor láthatod, hogy írtam, addig van egyedül, ameddig valamelyikünk haza nem ér a munkából. Általában fél 3 fele ér haza a suliból, mi fél 6 körül érünk haza, azaz kb. 3 órát van egyedül, ha az adott napon edzése van, akkor 5 körül, picivel előttük ér haza.
2021. máj. 11. 13:50
148/157 anonim válasza:
És ezen alkalmak alatt hányszor történt baj, pl. gázrobbanás, lakástűz, vagy egyéb?
Miért kisebb az esélye, hogy akkor történik baj, mint az alatt amíg ti nemi életet éltek?
Szerintem egyikőtöknek fel kéne mondania és hazaérni fél 3-ra, lehet bármilyen vészhelyzet!!!!
2021. máj. 11. 13:52
149/157 anonim válasza:
#148 egyértelmű hogy a "nem zárjuk be az ajtót mert nehogy valami baj történjen" csak kifogás volt. Különben abban a 3 órában is féltenék.
A valódi ok amiért nem zárják hogy a kis taknyos el van kényeztetve ez a két beszari életképtelen meg nem képes megnevelni és kijelenteni neki hogy a lofsznak is van vége. Mert félnek a hisztijetol. Komolyan az agyam eldobom. Hogy egy 16 éves uralkodjon két felnotton.
2021. máj. 11. 14:04
150/157 anonim válasza:
Most már azt mondom, megérdemlik. Akkor ne szexeljenek, majd csak amikor a fiúcska elköltözik hazulról - soha napján. Mert ilyen önkényuralmat + kényelmet sehol senkivel nem fog tudni fenntartani. Egyedül meg egyértelműen életképtelen lesz.
Hogy nincs köze a nemi életükhöz... nincs. Nincs is nemi életük, így probléma megoldva.
16 évesen, ha nem egy mimózát csinálnátok belőle, simán lehetne neki is. Akkor nem rángatná az ajtót... mindegy, tényleg felesleges bármit is írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!