Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen igénytelen? Hogyan lehetne ezen változtatni?
"És ezt férfiként mondom."
-->
"én meg azt csodálom, hogy nő létedre így támogatod a női igénytelenséget,"
Nálad az emeleten minden rendben egyébként?
39%-os, rajtad már csak nevetek, gondolom a a százalékod nagyjából az IQ szinted közelében van. Csak azt súgd már meg nekem kérlek, hogy szerinted én mit csinálok, hogy csak 2 naponta jut időm elmosogatni? :O
Ja, és egyébként telibe találtad, mert igen, két naponta kell porszívózni, törölgetni, felmosni, vasalni, stb, ha a páromon múlna akkor derékig érnénk a koszban - hisz olvashattad hogy még a beáztatott serpenyőt sem tudta elmosni, mielőtt használja, nem mellesleg koszol maga után. De hát én oly igénytelen vagyok, bár ha benned ennyire túlteng az energia nyugodtan jöhetsz hozzánk is takarítani ;)
51: eléggé komoly vagy, ha nem jutott el az agyadig az írásomból csak egyetlen egy mondat. De itt ahogy elnézem sok a gyökér, feminista, azok szoktak csak egy-egy mondatot kiemelni és rajta lovagolni.
Tudod mit kérdező! Dobd ki azt a tahó párodat és szedjél olyat fel, aki ellát helyetted mindent!!! Mint látod akadt itt is jó pár férfi, aki leszarná, ha nem mosogatnál és főznél rájuk. Őket ajánlom a figyelmedbe!
47:"Úgy fest senkinek sem tűnik fel, hogyha kérdező 2 naponta elmosogatna, meg bevásárolna, meg főzne, akkor mondjuk lennének tiszta evőeszközök, meg nem kolbászt, hanem főtt kaját adna a férjének stb. "
Mind a ketten dolgoznak, így a házimunka sem csak a nő dolga, hanem közös feladat. Ha pedig szerinted a házimunka a nő dolga, akkor a "vadászat" legyen a férfié. Dolgozzon egyedül, tartsa el a nőt és akkor ha hazamegy, akkor elvárhatja, hogy tiszta kanállal egye a főtt ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!