Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen igénytelen? Hogyan lehetne ezen változtatni?
Mi első fizetésből vettünk az ilyen problémák elkerülésére egy mosogató gépet :)
Amúgy az, hogy mit hoz otthonról mellékes. Az számít, hogy milyen szabályokat fektettetek le az elején, mikor összeköltöztetek. Ha mindent megcsináltál helyette, akkor nem fog semmihez hozzányúlni. Ha az elején is bevontad a házimunkába, akkor utána is segíteni fog.
Anyósomnál csillog-villog a ház, patika tisztaságú a konyha. Viszont a fiúk el voltak tiltva mindentől, ami háztartással kapcsolatos. Nálam "ridegtartás" van, mert másoddiploma mellett teljes állásban dolgozom, nincs időm a kanapéhoz vinni a papucsot és megmasszírozni, miközben a lábammal kevergetem a vacsorát. Az elején mondtam, hogy segítenie kell, mert egyedül sok.
Amit megtanultam, hogy a férfiak nem gondolatolvasók. Ha nem mondom, hogy miben kérem a segítségét, akkor az nem lesz megcsinálva. Pont.
Viszont, ha kérem (nem ráparancsolok), akkor készségesen segít. Nálunk ez vált be.
102: szerintem te nem tudod milyen a 3 műszak kül még véletlen se hasonlítottad volna össze a te irodai munkád munkaidejével. :D
De akkor leírom csak, hogy tudd: Délelőttös műszak: reggel hattól délután két óráig tart, délutános műszak délután két órától este tíz óráig tart, éjszakai műszak este tíztől reggel hatig tart. Innét kezdve igen, ha délelőttös a kérdező, akkor simán legkésőbb 5re haza érhet és, ha nem is egyből de egy kiadósabb pihizés után is képes lenne mindennap elmosogatni, megfőzni. A délutános műszak már húzósabb, a délelőttök eléggé tréek olyankor, de akkor is meg lehet oldani, ha akarja az ember. Én spec az éjszakai műszakokat szerettem a legjobban, akkor meg aztán pláne alvás után mindenre juthatna ideje. Dehát a kérdező nem akarja, a kérdező papucsot akar magának!
Kérdező, képzeld szabadságon vagyok, és jól esik itt szórakoznom rajtatok! :D Ilyen dolog.
108: kiknek a szemében tűnnek egyre jobbnak a feministák?
És én miért vagyok senki? Csak, mert nem értek "veletek /feministákkal/" egyet? Komoly!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!