Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen igénytelen? Hogyan lehetne ezen változtatni?
"Ja, és örülj neki, hogy ő így közli veled, hogy mi ez a kupi, más már elhagyott volna."
A normális pasik az ilyen szerencsétlen, buta és irányítható nőket hagyják el, akik remegve szolgálják ki őket, nehogy elhagyják. Mondjuk általában meg szokta találni a zsák a foltját és az ilyen nők általában kifognak egy zsarnok pasit, aki még vissza is él azzal, hogy a nő olyan szinten kapcsolatfüggő hogy inkább lesz a házi rabszolgájuk, csak nehogy egyedül kelljen maradni. De azt kéne felfogni, hogy akinek ennyire nincs tartása, véleménye, hogy fejet hajt mások akarata előtt és egész életében a másik cselédje lesz, azt nem fogják megbecsülni. Aztán jönnek ide sírni, hogy a férjem sosincs itthon, semmibevesz, szerintem meg is csal, pedig én mindent megadtam neki. Hát talán becsülje meg ő is magát azzal, hogy ugyanannyi joga van a pihenésre és ugyanannyira kötelessége a házimunka, mint a másiknak (természetesen ha mindketten dolgoznak), és akkor a férje is meg fogja becsülni.
ÉS ha megfordítanánk a kérdést? Tegyük fel a férfi dolgozik 12 órákat két naponta mosogat és a felesége nem képes arra, hogy a serpenyőt elmossa, hanem inkább eszik a kajamaradékos edényekből? Na erre mi lenne a nagy válasz? Az, hogy a férfi milyen igénytelen, miért nem mosogat akkor naponta (mint ahogy itt egyesek írták, hogy a kérdező még nyalja ki a párja fenekét is, azért mert az életképtelen), és nem tanítja meg a feleségét az ivényességre? gyanítom egyesek szerint mindig minden körülmények között a nő a hibás, ha a házimunka elmaradásáról van szó (na aki így gondolkodik azt kell elkerülni, ha férfi, ha pedig nő lehet sajnálni :).
Kérdező: ha fontos neked ez a kapcsolat beszéljétek meg, esetleg készítsetek táblázatot kinek milyen feladatai vannak, csináljátok közösen az egyes feladatokat. Ha nem válik be, akkor meg eldöntöd mész vagy maradsz. :)
Először is, nem a nő dolga a házimunka.
Ha mindketten dolgoztok, akkor a házimunka A NŐ ÉS A FÉRFI FELADATA.
2. Ti nem éltetek együtt házasság előtt? Akkor nem volt ilyen? Mert ha akkor is ilyen volt, akkor nem értem miért most zavar a dolog. (Akkor nem zavarhatott, hisz hozzámentél)
Amúgy van választási lehetőséged.
a) cseléd módjára megcsinálsz helyette mindent, kinyalod a seggét kvázi (nem ajánlom)
b) csak azt mosogatod el, amit te használsz (ezeket eldugod), és nem foglalkozol vele, mert az ő dolga, hogy és mivel eszik
c) szólsz neki, hogy előbb utóbb így beteg lesz, mert ez nagyon egészségtelen, ha így eszik, és mellesleg neki is ki kell vennie a részét a házimunkából.
d) keresel egy nem igénytelen disznó férfit
Lehet válogatni.
"de az a pasas, akit én kiganézok a szarából, ahogy te ilyen szépen fogalmaztál, az a pasas szeret engem, és megbecsüli a munkámat, és segít nekem! Bizony!"
Valószínűleg a takarítónőnek is hálás lenne. Én azt akarom, hogy engem szeressen, ne azt, hogy az anyukája vagyok.
Azért eléggé érdekes, hogy igazából ebben a topikban is túl nyomó részt olyanok válaszok érkeznek, hogy a nő számára totál természetes, hogy ő végzi a házi munkát el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. ;
Ezzel én itt be is fejeztem, csak azt nem hallotta tőlem senki meg, hogy az igénytelenség igénytelenséget szül, már pedig a kérdező maga is igénytelen, amit ugyan nagyon iparkodott hszekben szépíteni, de amit elsőnek leírt a kérdését részletezve azt már felesleges szépítenie.
És még vmit, ha vki olyan kérdést tett volna fel férfiként, hogy az asszony nem csinál rendet és arra megy haza, amiket hasonlóan leírt a kérdező, akkor abban a kérdésben mindenki szó nélkül az asszonyt szidta volna. Tudnék nem egy ilyen topikot mutatni, úgyhogy további jó álszenteskedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!