Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen igénytelen? Hogyan lehetne ezen változtatni?
Csak szerintem lehetne elvárni hogy a pasi maga után igenis mosogasson már el? A nő nem a cselédje.
Én is elpakolok magam után, elvárom attól aki velem együtt lakik, hogy ő is így tegyen.
MIÉRT természetes hogy a házimunka CSAK a nő dolga????
Én meg ezt nem értem.
Ez egy több száz éves társadalmi konvenció, még azokból az időkből, amikor a nő egyedüli dolga a háztartás és a gyereknevelés volt. De most már nem ezeket az időket éljük, és ezeknek az elavult beidegződéseknek is változniuk kellene!
A nők ugyanolyan keményen és ugyanolyan sokat dolgoznak a munkahelyükön, mint a férfiak! Akkor az egyéb, otthoni feladatokban miért nem kell ugyanígy megosztozni? Ennek evidensnek kellene lennie! El srm kéne odáig jutni, hogy az asszony jó példát mutatva megnevelje a férfit, hanem a pasinak már alapból így kellene hozzáállnia.
Ja, szóval az igénytelen nő elvárhatja a pasijától, hogy ugyan még tiszta evőeszköz sincs miatta, de a pasija ne merjen ne elmosogatni maga után, ha már rántottát evett?
Komoly, én lusta vagyok elmosogatni, de annyit hagy várjam már el a pasimtól, hogy maga után csinálja meg, sőt ha már ott van amúgy is csinálja helyettem meg. :D
Én továbbra is azt fogom mondani, hogy az támasszon elvárásokat, aki maga is igényes, az igénytelen meg fogja be, és viselje el, hogy megtalálta a foltját.
38: " Én továbbra is azt fogom mondani, hogy az támasszon elvárásokat, aki maga is igényes, az igénytelen meg fogja be, és viselje el, hogy megtalálta a foltját. "
Azért eléggé nevetséges, hogy egy mondatomon lovagoltok, de a többi el sem jut az agyatokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!