Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változnak meg az emberek? Ti tapasztaltatok ilyet a
házastársatoknál? "Vissza lehet változtatni" őket?
Figyelt kérdés
A férjem egy tündéri ember volt, amikor hozzámentem. Érzelmes, beszédes, törődő, gondoskodó, házias ember volt. Kimutatta, hogy mennyire szeret. Énekelt nekem, verseket írt, kilómétereket gyalogolt értem minden nap a munkába, stb. Mostanra (8 év házasság) alig lehet belőle csípőfogóval kihúzni két szót, semmi nem dobja fel a házasságunkkal kapcsolatban, itthon leginkább csak aludna. Hiába próbálom vele megbeszélni is. :(
Lehet hogy depressziós lett,mert úgy érzi rengeteget adott magából.
Most lehet rajtad a sor hogy olyan legyél mint ő volt 8 évvel ezelőtt.
Rajta hát segíts neki és mentsd meg a házasságotokat!
2014. júl. 25. 13:42
4/29 A kérdező kommentje:
De biztosan én is változtam, de nem így. Pl. tudom, hogy féltékenyebb lettem, de jobban szerettem az idővel és a felém való elérdektelenedése mögött másik nőt sejtettem. Állítólag nincs más.
2014. júl. 25. 13:43
5/29 anonim válasza:
Gondolod te pont ugyanolyan vagy mint 8 eve? A ferjed szerintem pont ugyanilyen listat tudna irni...
Az emberek valtoznak, ez teljesen termeszetes.
2014. júl. 25. 13:46
6/29 A kérdező kommentje:
Pont, hogy én lettem olyan, mint ő volt 8 évvel ezelőtt, mivel most az én érzelmeim lettek sokkal intenzívebbek, de mivel semmi pozitívat nem értem el vele nála, csalódtam. :(
2014. júl. 25. 13:46
7/29 anonim válasza:
A féltékenység elég taszító viselkedés. Akkor érthető, hogy nincs kedve minél több időt veled tölteni, plusz énekelgetni, verselgetni.
2014. júl. 25. 13:47
8/29 anonim válasza:
Nem lehet, hogy addig zaklattad a féltékenységeddel és addig kerestél minden szava mögött árulkodó jeleket, hogy inkább már nem is beszél, csak nehogy megint okot adjon a hisztidre?
Másik tippem, hogy olyan dolgok nyomasztják, amelyeket nem tud megbeszélni veled. Anyagi dolgok, munkahelyi problémák...
2014. júl. 25. 13:49
9/29 anonim válasza:
Tudod ha valaki sok energiát tesz bele a kapcsolatába de ezt nem kapja vissza akkor egy ponton túl belefásul.
Sanszosan ezt történt a férjeddel is.
Ugyanakkor előbb utóbb minden kapcsolat tüze kialszik és unalmassá válik, nagyon kevés kivételek.
Az újdonság az ami motivál, de ez idővel elmúlik és ez nem degradálás hanem tény.
Mit gondolsz mért van annyi szingli ?
Vannak emberek akik belátták ezt és nem szeretnének kiégni, a házasság megöli a kapcsolatokat.
Nem véletlen hogy több mint 60% a vállasok aránya.
2014. júl. 25. 14:07
10/29 anonim válasza:
Azt kitalálni ennyi mondatból, hogy miért változott meg, nem lehet. Az biztos, hogy az emberek folyamatosan változnak és az is biztos, hogy a házasság ellaposodásáért mindkét fél felelős. Ne azon gondolkozz első körben, hogy őt hogyan "változtasd vissza", hanem hogy te magad miben tudnál változni, hogy újra felkeltsd az érdeklődését. Ha ez megvan, megszűnik minden gondod. Ha ez sem segít, akkor irány a tanácsadás. Csak azért, mert ott biztos kaptok okos trükköket, ötleteket hogyan lehet felpezsdíteni az ülő iszapot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!