Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért változnak meg az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változnak meg az emberek? Ti tapasztaltatok ilyet a házastársatoknál? "Vissza lehet változtatni" őket?

Figyelt kérdés
A férjem egy tündéri ember volt, amikor hozzámentem. Érzelmes, beszédes, törődő, gondoskodó, házias ember volt. Kimutatta, hogy mennyire szeret. Énekelt nekem, verseket írt, kilómétereket gyalogolt értem minden nap a munkába, stb. Mostanra (8 év házasság) alig lehet belőle csípőfogóval kihúzni két szót, semmi nem dobja fel a házasságunkkal kapcsolatban, itthon leginkább csak aludna. Hiába próbálom vele megbeszélni is. :(
2014. júl. 25. 13:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Igen, tapasztaltam ilyet. És nem, nem lehet "visszaváltoztatni" őket.

Az emberek változnak ahogy telik az idő. Mindenki. A baj az, hogy sok esetben nem egy irányba.

2014. júl. 25. 14:30
 12/29 anonim ***** válasza:
A visszaváltozást nem látom azért ennyire drámainak. Az elmondottak alapján kicsit mintha kiégett volna. Nem melózik túl sokat? Nem lett monoton és céltalan az élete, ahol csak robotol a melóban és hazamegy?
2014. júl. 25. 15:13
 13/29 A kérdező kommentje:
GYED-en van otthon. :) Ott robotol. :)
2014. júl. 25. 15:18
 14/29 anonim ***** válasza:
A férjed van GYED-en? Az kemény :). Nincs problémája ezzel? Egy férfinak nem kifejezetten testhezálló a mindennapi, monoton feladatok ellátása. A motiválatlan férfi hamar fásul. Nem lehet, hogy ez a gond?
2014. júl. 25. 15:27
 15/29 anonim ***** válasza:
60%
??? És ezek után csodálkozol a változáson?
2014. júl. 25. 15:28
 16/29 A kérdező kommentje:

Ő akart GYED-en lenni. Már TGYÁS alatt is kergetett volna vissza dolgozni.

A változás korábbi.

2014. júl. 25. 15:31
 17/29 anonim ***** válasza:
49%
Kicsit úgy tűnik, mint akinek valahol elpárolgott az önbecsülése és bezárkózott a kis világába.
2014. júl. 25. 15:32
 18/29 anonim ***** válasza:
49%

"GYED-en van otthon. :) Ott robotol. :)"

A mindenit! Ha egy férfi ír ilyet, így, 100-an ugranak neki. Joggal.

2014. júl. 25. 15:36
 19/29 anonim ***** válasza:
60%
Abból amit és ahogy írsz a férjedről azt érezni (de lehet csak én érzem úgy), hogy egyáltalán nem tiszteled őt és nem úgy tekintesz rá, mint egy egyenlő partnerre.
2014. júl. 25. 15:42
 20/29 A kérdező kommentje:

Mi a baj azzal, hogy ő otthon robotol? Keményebb munka, mint amit én csinálok egész nap az irodában!

Miért ne tisztelném? Miből gondolod? Lehet, hogy rosszul fejezem ki magam...

2014. júl. 25. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!