Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért változnak meg az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változnak meg az emberek? Ti tapasztaltatok ilyet a házastársatoknál? "Vissza lehet változtatni" őket?

Figyelt kérdés
A férjem egy tündéri ember volt, amikor hozzámentem. Érzelmes, beszédes, törődő, gondoskodó, házias ember volt. Kimutatta, hogy mennyire szeret. Énekelt nekem, verseket írt, kilómétereket gyalogolt értem minden nap a munkába, stb. Mostanra (8 év házasság) alig lehet belőle csípőfogóval kihúzni két szót, semmi nem dobja fel a házasságunkkal kapcsolatban, itthon leginkább csak aludna. Hiába próbálom vele megbeszélni is. :(
2014. júl. 25. 13:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%
igen, rosszul fejezted ki magad....
2014. júl. 25. 16:05
 22/29 anonim ***** válasza:
Az én feleségem a gyerek születése után változott meg,nyersebb gorombáb lett,nagyon elhanyagol minden téren,persze egy darabig a gyerek az első,de ez már lassan egy éve tart.
2014. júl. 25. 22:36
 23/29 mustafa33 ***** válasza:
30%
kamu, és belezavarodott
2014. júl. 27. 03:33
 24/29 A kérdező kommentje:

Még mindig nem értem, miből szürte le az illető, hogy nem tisztelem a férjem. Tisztelem azért, mert otthon van a kicsivel, mert így anyagilag jobb a családnak és mert én nem is bírnám, amit ő elvégez. Viszont nagyon zavar, ahogy megváltozott és ezzel kapcsolatban vártam tanácsot, véleményt. :( Nem tudom, mit tehetnék, hogy minden a régi legyen.

Mi a kamu?

2014. júl. 27. 12:43
 25/29 mustafa33 ***** válasza:
30%
Először kineveted a férjed, hogy "ohton van gyeden és ott robotol" azután mikor ezért valaki szól akkor viszakozol, aztán arra fogod hogy roszul fejezeted ki magad, és hogy menyire tiszteled ezért.... Azért kamu mert ezt a kérést férfi írta ki.
2014. júl. 27. 18:27
 26/29 A kérdező kommentje:
Egy mosoly jel nem kinevetés!!!! Szerintem nagyon pozitív, hogy képes rá és hogy meg is teszi!
2014. júl. 28. 14:42
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a kérdéshez nem akartam hozzászólni, de nem állom meg szó nélkül a sok idiótát, aki mindenáron bele akar kötni a kérdezőbe. Nem, egyáltalán nem fogalmaztál félreérthetően, érdekes módon én értettem a szmájlit a "robotol" kifejezés mellett, és föl sem merült bennem, hogy kineveted a férjed, meg nem tiszteled, csak gondolom sokaknál már az kiverte a biztosítékot, hogy apa van otthon gyeden, anya meg dolgozik, és ezért most igyekeznek belemagyarázni mindenféle hülyeséget. Mert tudod, kedves kérdező, te ezzel, hogy a férjedet arra "kényszerítetted", hogy otthon maradjon, gyakorlatilag kiherélted, ne is csodálkozz, hogy megváltozott, az a csoda, ha még feláll neki néha-néha...

Sajnos ilyen és ehhez hasonló sztereotip ugyanakkor állatira torz véleményekkel igen gyakran találkozom mostanában, néhányan ugyanis el sem tudják képzelni, hogy vannak emberek - férfiak és nők egyaránt - akik nem simulnak bele a nagy átlagba, de jé, ettől még tök egészségesek!

Az, hogy a férjed megváltozott, millióféleképp indokolható lenne, biztos, hogy részed van benne neked is, de korántsem biztos, hogy oly módon, ahogy ezt itt többen fölvázolták.

Néhány példa:

- belefásult az otthonlétbe, ez nőkkel is gyakran előfordul, föl kellene rázni kicsit,

vagy

- átvetted a "kapcsolatfelelős" szerepet - ahogy írtad, most te vagy olyan, mint ő régen - ő meg belekényelmesedett

vagy

- beleszokott a jóba és hiányzik az újdonság varázsa, a változatosság öröme

vagy

- már nem szeret.

Csak néhány lehetőség a sok közül, nem mindegy, mi az oka, attól függ, hogy "visszaváltozik-e" valaha. Mondjuk lángolóan szerelmes húszéves biztos, hogy nem lesz többet.

Sok sikert a kapcsolat felrázásához, szerintem távolról sem reménytelen! :) (És most nem röhögtem ki se a kérdezőt, se senkit!)

2014. júl. 29. 14:31
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt a jó eget, egy normális válasz! Kár, hogy szokás szerint a szarba le fogják pontozni...
2014. júl. 29. 15:54
 29/29 anonim ***** válasza:
49%

"Tudod ha valaki sok energiát tesz bele a kapcsolatába de ezt nem kapja vissza akkor egy ponton túl belefásul.

Sanszosan ezt történt a férjeddel is."

Szerintem is.

2014. aug. 15. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!