Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változnak meg az emberek? Ti tapasztaltatok ilyet a házastársatoknál? "Vissza lehet változtatni" őket?
Még mindig nem értem, miből szürte le az illető, hogy nem tisztelem a férjem. Tisztelem azért, mert otthon van a kicsivel, mert így anyagilag jobb a családnak és mert én nem is bírnám, amit ő elvégez. Viszont nagyon zavar, ahogy megváltozott és ezzel kapcsolatban vártam tanácsot, véleményt. :( Nem tudom, mit tehetnék, hogy minden a régi legyen.
Mi a kamu?
Ehhez a kérdéshez nem akartam hozzászólni, de nem állom meg szó nélkül a sok idiótát, aki mindenáron bele akar kötni a kérdezőbe. Nem, egyáltalán nem fogalmaztál félreérthetően, érdekes módon én értettem a szmájlit a "robotol" kifejezés mellett, és föl sem merült bennem, hogy kineveted a férjed, meg nem tiszteled, csak gondolom sokaknál már az kiverte a biztosítékot, hogy apa van otthon gyeden, anya meg dolgozik, és ezért most igyekeznek belemagyarázni mindenféle hülyeséget. Mert tudod, kedves kérdező, te ezzel, hogy a férjedet arra "kényszerítetted", hogy otthon maradjon, gyakorlatilag kiherélted, ne is csodálkozz, hogy megváltozott, az a csoda, ha még feláll neki néha-néha...
Sajnos ilyen és ehhez hasonló sztereotip ugyanakkor állatira torz véleményekkel igen gyakran találkozom mostanában, néhányan ugyanis el sem tudják képzelni, hogy vannak emberek - férfiak és nők egyaránt - akik nem simulnak bele a nagy átlagba, de jé, ettől még tök egészségesek!
Az, hogy a férjed megváltozott, millióféleképp indokolható lenne, biztos, hogy részed van benne neked is, de korántsem biztos, hogy oly módon, ahogy ezt itt többen fölvázolták.
Néhány példa:
- belefásult az otthonlétbe, ez nőkkel is gyakran előfordul, föl kellene rázni kicsit,
vagy
- átvetted a "kapcsolatfelelős" szerepet - ahogy írtad, most te vagy olyan, mint ő régen - ő meg belekényelmesedett
vagy
- beleszokott a jóba és hiányzik az újdonság varázsa, a változatosság öröme
vagy
- már nem szeret.
Csak néhány lehetőség a sok közül, nem mindegy, mi az oka, attól függ, hogy "visszaváltozik-e" valaha. Mondjuk lángolóan szerelmes húszéves biztos, hogy nem lesz többet.
Sok sikert a kapcsolat felrázásához, szerintem távolról sem reménytelen! :) (És most nem röhögtem ki se a kérdezőt, se senkit!)
"Tudod ha valaki sok energiát tesz bele a kapcsolatába de ezt nem kapja vissza akkor egy ponton túl belefásul.
Sanszosan ezt történt a férjeddel is."
Szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!