Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen igénytelen? Hogyan lehetne ezen változtatni?
90: "Sőt, mivel a kérdező dolgozik a 6. érzékével tudnia kellett volna, hogy a párja épp a koszos serpenyőt készül használni így haza kellett volna teleportálnia"
Ezen nevettem a legtöbbet, látod te aztán igazán sötét vagy! :D :D :D Esetleg olvasd már vissza, hogy mit írt a kérdező! :D :D :D De köszi, bearanyoztad a napomat! :D :D :D
92: ez is nagyon szép eszelős elmélet volt. Azért jókat nevetek. És mi ez a 27%ozások? :D Szerintetek a % mutatja meg, hogy itt kinek a szava ér többet, vagy ki az okosabb? :D Ez is komoly, bár valószínű, végül is a kérdező is okosan összekapcsolta ezzel az IQ-m szintjét. :D :D :D
Hány évesek is vagytok? Bár ez is mindegy, azt írtok amit akartok. Na azért jót nevettem, danke! :D :D :D
A 91es hszemet hiába szavazzátok le, deha kell beidézem a kérdezőt:
"A párom egyik nap készített magának rántottát, persze a serpenyőt a tűzhelyen hagyta, én pedig betettem a mosogatóba. Másnap kivette és úgy ahogy volt, úgy főzött benne, nem mosta el egyáltalán, és persze ismét kint felejtette a tűzhelyen."
Felőlem akár 0%ossá is tehettek, akkor is nevetségesek vagytok! :D :P
1. 3 műszakban dolgozunk.
2. Nem volt nehéz rájönni hogy használta, ha kint volt ismét a tűzhelyen, kajamaradékosan. Rákérdeztem, és ő maga mondta, hogy nem mosta el főzés előtt.
97: Kérdezőt kit akarsz becsapni. Ha pedig 3 műszakban dolgozol pláne lenne/lehetne rá időd, hogy megfőzz, vagy épp elmosogass, ha már láttad, hogy ott a sok mosatlan.
Igaz is, főznöd se kell, azt mint látod megoldotta a párod magának. Nem tudsz 0-24 órán át házitündérkedni, de fél órát se szánsz rá az egyszer fix, akik meg tudnak még akár 12 óra munka mellett is azokat meg egyenesen lenézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!