Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen igénytelen? Hogyan lehetne ezen változtatni?
Én is meg vagyok döbbenve...Most tényleg ez a normális 2014,hogy valaki retkes tányérból eszik,mert azasszony nem mosogat el?Azt hittem visszacsöppentem 50 évvel ezelőttbe.
Nálunk az mosogat el akinek épp eszébe jut,az főz aki előbb hazaér,vagy van több kedve/energiája...Ha netán egyikünknek sincs akkor veszünk egy grillcsirkét,vagy rendelünk kaját...A többi házimunka szintén így működik.
Nekem olyan a munkám,hogy néha 1-2 hétig vidéken/külföldön vagyok.Szép is lenne ha addig mire hazajövök a csótányok korzóznának a mostalanon,mert a férjemnek derogálna megcsinálni,meg visszavenné a szaros gyatyát...Nem is tudok erre mit mondani,nekem egy exem se volt ilyen...Midegyik el tudta látni magát.
42: min vagy ledöbbenve? A kérdező kérdezte, hogy mit tehetne ellene. Mit akar megváltoztatni a párján, ha ő maga is igénytelen? Ez neked sem tűnt fel?
Egyébként kérdező: arra a kérdésedre válaszolva, hogy ezt hozta volna otthonról? Erősen kétlem. Deha neked kiszúrja a kosz a szemedet és simán elnézed, akkor tőled ezt szokja meg, és ahhoz alkalmazkodni. Ha így érthetőbb számodra, és mások számára az, hogy az igénytelenség igénytelenséget szül, akkor így fogalmazom ezentúl meg.
Igen a kérdező hibája, hogy a férje akkora tirpák, hogy a beáztatott serpenyőt kiszedi félig tojásosan és benne sütögeti a tegnapi és a mai ételt, mielőtt asszonyka hazaérne kinyalni a popiját.
Tényleg akkora hülyeségeket beszélsz, hogy csodálom te ezeket komolyan gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!