Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen igénytelen? Hogyan lehetne ezen változtatni?
Ó, az én férjem nem mos fogat, hetente kb kétszer fürdik, cipőt nem pucol, a ruhákat összemossa színtől függetlenül, nem portalanít, nem porszívózik. A háziállatunk bele is rohadhatna a saját piszkába, a lábát a székre vakargatja, a lábgombáját nem kezeli, a huszonéve letört foga rohad. Soroljam még? :D
Mindennek ellenére tökéletesen hajtogat ruhát, iszonyat jól főz (természetesen tiszta edényben!!!), és az elektromos kütüykhöz is ért. Meg egyéb szeretnivaló dolgai miatt nem lehet azt mondani, hogy az igénytelenség kell, hogy legyőzze a szeretetemet iránta. :)
Ja, és ő i kisgatyóban lógajta a mogyeszát. :D
Kérdező a leírásodból nem úgy tűnt, hogy mindennap nem tudsz elmosogatni, ami legrosszabb esetben is max. fél óra tevékenység lenne, hanem úgy tűnt, egyáltalán nem teszed meg, max. havonta egyszer, és elvárnád, hogyha akkor így teszel az maradjon is úgy következő hónapig. :D
Tudod az igénytelenség igénytelenséget szül.
Értem, te MINDEN NAP takarítasz, mosol,vasalsz, csak nem mosogatsz el. Tudod mit. Ne csinálj minden nap nagytakarítást. Inkább mosogass el 10 perc alatt.
Te nő létedre legalább annyira igénytelen vagy!
Kérdező én férfiként mondom hogy a párod viselkedése szánalmas és nem felnőtt emberre vall.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!