Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság volt a férjemtől ez a megjegyzés?
ELTE-s diplomám lesz,humán és nemurobiológia Msc.Csakhogy tovább "hencegjek". :)
Nem gondoltam volna,hogy ennyi alpári ember van itt(tisztelet a kivételnek),hát hozzátok képest a férjem semmi...
Amúgy még mielőtt valaki ideírná,hogy biztos nem igaz,hogy ma védek mert akkor nem itt ülnék,annak modanám,hogy a délutánni szekcióba vagyok beosztva,szóval f2-re kell mennem.
A helyesírásról:Új a tabletem,még csak ismerkedek vele,és angolra van állítva ezért nem megy rajta a magyar helyesírásellenörző.Amúgy az ember egy ilyen fórumon nem nézi át n-szer,hogy van-e benne hiba.De örüljetek,legalább volt mibe belekötni :D
"A kérdező kommentje:
ELTE-s diplomám lesz,humán és nemurobiológia Msc.Csakhogy tovább "hencegjek". :)
Nem gondoltam volna,hogy ennyi alpári ember van itt(tisztelet a kivételnek),hát hozzátok képest a férjem semmi...
Amúgy még mielőtt valaki ideírná,hogy biztos nem igaz,hogy ma védek mert akkor nem itt ülnék,annak modanám,hogy a délutánni szekcióba vagyok beosztva,szóval f2-re kell mennem.
A helyesírásról:Új a tabletem,még csak ismerkedek vele,és angolra van állítva ezért nem megy rajta a magyar helyesírásellenörző.Amúgy az ember egy ilyen fórumon nem nézi át n-szer,hogy van-e benne hiba.De örüljetek,legalább volt mibe belekötni :D"
Ha mindemáron tovább akarod alázni magad, ám tegyed!
Kérdező ne erszkedj le közénk!! NEM ÉRDEMLÜNK MI MEG TÉGET!!
Távozz SATANA!!!
Figyelj, kérdező, nagyon sok szerencsét kívánok neked:) Én jövő héten fogok államvizsgáztatni életemben először, és nagyon izgatott vagyok, milyenek lesznek a kölkök:))
"Nevetséges, ha majd a diplomájával el is ér valaki valamit, akkor az elismerésre méltó, de könyörgöm, az x éves seggeléstől ne várják már a hajlongást."
Szegény anyádra ilyet mondani, kis butám...nem tehet róla, hogy apád génjei miatt te buta lettél, csak rosszul házasodott:) Amúgy a fellengzés inkább egymás között van, politikáról pl. nem beszélgettek veled vagy a bankokról. VAJON miért?:))))
Az pedig Santana akar lenni szerintem, és én is szerettem régen a zenéjét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!