Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság volt a férjemtől ez a megjegyzés?
Most elárulnátok a mitől veri a mellét?Nem azt írta ki,hogy holnap megyek államvizsgázni bibibi,ti hülye kis sz@rok.Leírta a tényeket,meg,hogy mi lesz a végzettsége(amit amúgy már ti kérdeztetek,nem ezzel nyitott),aztán amikor le kiderült,hogy nem valami himbilimbi bűfészakra járt,rögtön jött a sárdobálás.
Azt írta,hogy kicsit izgult tegnap eset emiatt,és a férje bunkót beszólt neki.
Nagyon eltértünk a tárgytól.
Amúgy jól tette,hogy visszaszólt.És szerintem nagyon is rátapintott a lénygre.Tán hagyni kellet volna,hogy a kedves férj a földbe döngölje?Nem a középkorban vagyunk...
És igen,ha tényleg lesz phd-ja is nem valószinű,hogy salátát fog mosni a Mekiben.Nekem van biológus ismerősöm aki gyógyszergyárban dolgozik CRA-kén 400e körül keres. Lehet sárgulni.:D
És igen remélem elválik,és kifog egy jobb férjet ehelyett lószarlapátóló irigy kis lúzer helyett.
"AZÉRT AZT TUDJÁTOK E, HOGY KIK DOBTÁK BE EZT A KÉRDÉST? MI MEG RÁHARAPTUNK!!!"
TALÁN A REPTOIDOK?
"sok nehéz szakon nem a helyesírás a fontos, hanem annál sokkal érdekesebb dolgok, egy magyar szakosnak se kell képben lennie biológiából, pedig ha azt nézzük, hogy az ember egy biológiai lény akkor sokkal alapabb tudás lenne mint a helyesírás ami amúgy is idővel változó dolog és csak kényszeresek, vagy nem túl széles látókörű emberek akadnak le folyton rajta"
Na ezt a kommentet ki követhette el???
Elrulántok mi bajotok van?
Miért nem a kérdésre válaszoltok?
Miből gondoljátok,hogy a kérdező nem mod igazat(ja persze tudom,nem tud helyesen írni,itt meg midenki helyesírás versenyt nyert alsós korában).
Amúgy igen a nem tanár szkokat TTK-n kutató szaknak nevezikSzóva la kérdező lesz kutató.Neketek ez most mit fáj?
Sok lúzer irigy paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!