Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság volt a férjemtől ez a megjegyzés?
egy levelezős diploma ugyanannyit ér, mint egyetemi, ez a bolognai rendszer lényege...
a diploma igazi értékét az ember adja, ez önmagában csak egy papír
mindezt úgy mondom, hogy nappalis vagyok
hát, a stílus, amiben közölte, nem oké, de én szívesebben élek egy őszinte pasival, mint egy olyannal, aki rózsaszínben látja a világot és kedveskedik azzal, hogy jaj de jó, mindjárt lesz is jó állásod. Mert sajna a pasinak jó eséllyel igaza lehet :(
És az is igaz, hogy egy használható, akár levelezőn szerzett diploma többet ér egy nem használható egyetemi nappalisnàl.
Ên nem sértődnék meg, mert nem olyan vagyok, inkább elgondolkodnék, mit csináljak, ha megvan a papír.
Igaza volt, mert a végén elárultad magad, hogy már most milyen a stílusod...
Áruld már el, hogy mitől kevesebb a levelezős főiskola???
A szememben és sok munkáltatóéban még több is, mert mindenki tudja, hogy munka mellett sok esetben nehezebb tanulni.
lehet hogy az agyára mentél már ezert mondta,mert hiába nem érzed te annak valamiért csak mondta hogy nem kell ekkora céco.
Meg is kérdeztem,hogy mi van savanyú a szőlő,mert neked csak egy levelezős fősulid van? ez a mondatod pedig tényleg azt jelzi hogy magasabbra helyezed magad nála.
senki nem gondolja, hogy a férj áldozat.
Viszont a kérdező nyilvàn nappalin tanult, ha ennyire lenézi azt, aki nem. Addig nyilván eltartotta valaki, tehát a férje a levelezőssel dolgozik... és mindegy, mit. A kérdező egy fokkal sem különb.
miért? és a feleség nem nézi le a férjét?
megérdemlik egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!