Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Te férjed, párod, is szokott bunkó lenni veled?
Teszem a dolgom, a kreatív munkámat itthonról is elvégzem, ettől nem is lennék még extrán depis (csak kicsit), de ezért önmagában nem nyavalyognék, még van erőm meg-megújulni, viszont a férjem viselkedése (fásultsága, közönye) teljesen kiüt. Felső vezető, reggel 8-tól este 8-ig dolgozik, a munka is leszívja az energiáit, este káromkodva lép be az ajtón, '&v@b{afs@, már megint milyen késő van', vacsorázik, leheveredik a kanapéra, iPhone-ba merülés, fürdik, alszik, reggel elmegy ... hétvégén meccsnézés, aktív pihenéshez túl fáradt, csak a lustálkodás, a gyerekkel hülyén játszik, cukkolja, rettenetes :( RÉGEN ANNYIRA NEM ILYEN VOLT!!! Pont akkor váltott, amikor megszületett a lányunk, először a menőmanó környezettől szállt el az agya, de ebből kicsit magához tért, most ez a közöny ...Na, ez az állapot már mély depibe taszít. Jövő héten megyek a válóperes papírokért, mert hónapok óta jelzem, ez így nem lesz jó, így egyikünk sem boldog, régen mindent meg tudtunk beszélni, most bizalmatlan, semmit, de semmit nem beszél meg velem ... Áh, nem is sorolom.
Két depis, fásult, kiégett ember megmentheti még a házasságát? Kizárt, hogy ő segítséget kérjen mástól, talán én tehetnék valamit, de már hónapok óta igyekszem a kedvében járni, elfogyott az erőm, hogy én udvaroljak, én biztassam, bátorítsam, kiszolgáljam. Unom, hogy minden mosolyra fapofával válaszol, és közben gőgös, pökhendi, mert ő dolgozik, én pedig csak itthon vagyok ... depi ide vagy oda, úgy érzem, együtt már nem megy...Szerintetek? Bár már nem látok esélyt a folytatásra ...
Ha tudod magadról, hogy te is depis vagy, aminek nem főleg a férjed az oka, akkor előbb azt old meg. Utána lépj.
Csak, mert ha kijössz a depiből és másképp fogod látni nyilván akkor már a dolgokat, lehet, hogy a válást is bánni fogod.
Azt mondod, a kislány születése után lett ez. A család elől munkamániába menekülés tipikus sablonviselkedés.
Olvasd el ezt a könyvet: Munkamániások - szalonképes szenvedélybetegek.
Tegnap olvastam ( index.hu-ról átirányítva q diványra) egy cikket, abban volt..
Te írtál oda is?
Nem,velem nem bunkó a férjem sohasem,megadja a tisztelet, figyelmes, segítőkész.Igaz,nem felső vezető, hanem szakmája van szobafestő, és vagyonőrként dolgozik...
Mégse cserélnék veled életet,én ilyen ember mellett nem tudnék élni,sajnálom.
ja, és nem pár éves házasságból beszélek így, hanem idén ünnepeljük a 27. et.:)
Ajj...tudod kérdező, itt mindenki olyan őszinte még saját magához is, hogy csak na. És tudod, akik párkapcsolatban élek azoknál minden tökéletes. A férjük sose követnek el hibákat, sose veszekednek, és még sorolhatnám...ja, és sőt, olyan tökéletes itthon minden, hogy egyikük se volt soha depressziós semmi miatt se.
De, az azért elgondolkodtató, hogy miért is van annyi válás, és miért is járnak annyian orvosokhoz pl. pszichiáterhez.
Lehet le szavazni! :D :P
5 ös vagyok.
Ha hiszed,ha nem, így van,kedves 7 es.
Nem bunkó.És azért tettem hozzá ,hogy nem 1-2 éves együttlét után írom ezt, hanem 27...
Azt sehol se írtam,hogy minden tökéletes volt mindig...mert nem az volt a kérdés
Azt nem írtam, hogy itt is előfordultak , gondok,hullámvölgyek,mert nem ez volt a kérdés...:)
De így,ahogy ez a pasi viselkedik,soha se volt!
4. es. Én is olvastam, ugyanaz a szöveg,gondolom, ő írta ezt is.
Nem mindenki szerencsés...próbáld meg pszichologushoz cipelni!
A bátyám is hasonló, mindig a panasz ömlik belőle, nem gőgős, de néha igen bunkó. Próbáljátok meg a dokit, ha nem akarja, akkor ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!