Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A Te férjed, párod, is szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Te férjed, párod, is szokott bunkó lenni veled?

Figyelt kérdés

Teszem a dolgom, a kreatív munkámat itthonról is elvégzem, ettől nem is lennék még extrán depis (csak kicsit), de ezért önmagában nem nyavalyognék, még van erőm meg-megújulni, viszont a férjem viselkedése (fásultsága, közönye) teljesen kiüt. Felső vezető, reggel 8-tól este 8-ig dolgozik, a munka is leszívja az energiáit, este káromkodva lép be az ajtón, '&v@b{afs@, már megint milyen késő van', vacsorázik, leheveredik a kanapéra, iPhone-ba merülés, fürdik, alszik, reggel elmegy ... hétvégén meccsnézés, aktív pihenéshez túl fáradt, csak a lustálkodás, a gyerekkel hülyén játszik, cukkolja, rettenetes :( RÉGEN ANNYIRA NEM ILYEN VOLT!!! Pont akkor váltott, amikor megszületett a lányunk, először a menőmanó környezettől szállt el az agya, de ebből kicsit magához tért, most ez a közöny ...Na, ez az állapot már mély depibe taszít. Jövő héten megyek a válóperes papírokért, mert hónapok óta jelzem, ez így nem lesz jó, így egyikünk sem boldog, régen mindent meg tudtunk beszélni, most bizalmatlan, semmit, de semmit nem beszél meg velem ... Áh, nem is sorolom.

Két depis, fásult, kiégett ember megmentheti még a házasságát? Kizárt, hogy ő segítséget kérjen mástól, talán én tehetnék valamit, de már hónapok óta igyekszem a kedvében járni, elfogyott az erőm, hogy én udvaroljak, én biztassam, bátorítsam, kiszolgáljam. Unom, hogy minden mosolyra fapofával válaszol, és közben gőgös, pökhendi, mert ő dolgozik, én pedig csak itthon vagyok ... depi ide vagy oda, úgy érzem, együtt már nem megy...Szerintetek? Bár már nem látok esélyt a folytatásra ...

2014. ápr. 13. 23:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%

Én sem értem, minek kell büszkeségtől csöpögő valaszokat írni! Azzal nem segítetek!!

Bocsi az offért, csak zavart!

2014. ápr. 14. 09:05
 12/22 anonim ***** válasza:
29%

8asnak, és utolsónak: hát eléggé érdekes, hogy én meg még nem találkoztam egy pasassal se, aki ne káromkodna, ha gondja van, vagy aki egyszer se bunkózott volna a párjával.

Olyan társakkal viszont találkoztam, akik benyelték és lepergett róluk, mert a dolgok mögé néztek.

Utolsónak csak annyit: a pasiról direkt írta a kérdező, h nem fog dokihoz menni, de minek után a kérdező is más okok miatt is depressziós, ezért előbb saját maga jöjjön ki belőle, és utána döntsön válásról. Abból jöjjön segítséggel ki, amihez nincs a férjének köze.

2014. ápr. 14. 09:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem bunkó velem a férjem. Mindenkinek vannak nehéz napjai, így neki is, ezért amikor látom, hogy rosszkedvű, akkor inkább "csöndben maradok", bár amúgy nem vagyok kötekedő. :) De ez nagyon ritka, hogy olyannyira rossz kedve legyen, hogy ezt kimutatná felém, felénk.

Én egyszer elváltam, így azt tudom neked mondani, hogy amíg csak az egyik küszködik a kapcsolat helyrehozásáért, addig megette a fene, nem lehet mit tenni. Szerintem a ti esetetek is ilyen. A férjed beképzelt, pökhendi, lenéz, csak a munkájának él, nem foglalkozik a családi élettel. Ha azt látod, hogy jó ideje már csak te harcolsz a házasságotokért, akkor azt mondom, nincs sok értelme.

Esetleg még annyit megpróbálhatsz, hogy válás beadása nélkül elköltözöl, hogy mindketten át tudjátok gondolni, mit is szeretnétek. Ha a férjed akkor sem tér észhez, akkor a helyedben beadnám a válópert. Sajnálom.

2014. ápr. 14. 09:11
 14/22 anonim ***** válasza:
18%

Hát...na, ezért nem teszek itt fel kérdéseket. :D

Igen kedves előző, ennyiből aztán megtudod mondani, hogy milyen az ő kapcsolatuk, és az ő férje, és minek van értelme. :D

Na, jó én lépek is, mert a sok okos választól csak fel megy még bennem is a pumpa.

/ Tisztelet a kivételnek persze! /

2014. ápr. 14. 09:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem akkor volt ilyen, mikor egy iszonyatosan rossz munkahelyen dolgozott, egy ritka szemét főnökkel én meg itthon voltam terhesen. Gyakorlatilag irigy volt rám, a feszkót meg sokszor rajtam akarta levezetni mert a főnöknek visszaszólni nem vezet jóra. Én nem hagytam magam az első rossz megnyilvánulására figyelmeztettem, hogy ezt a bánásmódot nem tűröm, így fegyelmezte magát itthon de a stressz miatt reggel már sokszor hányt munkába indulás előtt. Mi sokat beszélgettünk elmondta, hogy rosszul érzi magát a munkahelyén. A munkahely váltás hozta meg a változást azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, elhagyta a pökhendiséget és a kötözködést. (szó szerint kötözködött a gyerekemmel hogy legyen kin levezetni a feszültséget). Nálatok is beszélgetni kellene mi nyomasztja, mi az ami ezt kiváltja nála.
2014. ápr. 14. 09:45
 16/22 anonim ***** válasza:
12%

15: igen, az aztán nagy segítség, h adja fel, és váljon el. Ja, és persze az, h semmi értelme a párkapcsolatának. Én már írtam tanácsot, csak egyesek véleményére háborodtam fel, nem arra, h a kérdező, h fog dönteni.

De úgy fest itt / gyikon /sokan nem tudnak felelősen választ adni.

Ja, és nem kötekedés volt, én is csak a véleményemet mondtam el...egyes válaszolók felé is.

2014. ápr. 14. 09:53
 17/22 anonim ***** válasza:
50%

17. Egyes válaszolók felé, vagyis felém. Mert nekem címezted. (Utolsónak).

Én leírtam a kérdezőnek, hogy amennyiben azt látja a férjén, hogy nem hajlandó semmit tenni a házasságáért, akkor igenis a legjobb tanács, hogy váljanak. Nem tudom te átéltél-e már ilyet én igen, de nem váltam azonnal, mert nem tudtam, azonban évekig küzdöttem azért, hogy helyrehozzuk a házasságot, de mivel a volt férjem csak annyit tudott hajtogatni, hogy "ez nekünk nem megy, váljunk el", tenni meg semmit, ezért nagyon is megtanultam, hogy megmenteni egy házasságot csakis akkor lehet, ha azt mindkét fél akarja és tesz is ezért.

Azt már a kérdező tudja, hogy mennyit küzdött és a férje ebből mit vett le és a férje mennyit tett (szerintem semmit, legalábbis a kérdező kommentjeiből erre lehet következtetni).

Úgyhogy ne kötözködj, hagyd a kérdezőre, hogy a válaszok közül mit fogad meg és mit nem.

2014. ápr. 14. 10:04
 18/22 anonim ***** válasza:
44%
A 15ös hszez írtam csak neked. Írtam privit, h ne offoljak tovább.
2014. ápr. 14. 10:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkó. Ha olyan lenne, nem mentem volna hozzá.
2014. ápr. 14. 12:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen szokott bunkó lenni,és én is .
2014. ápr. 14. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!