Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjed szokott neked reggeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjed szokott neked reggelit csinálni ha beteg vagy? Menzeszelsz vagy csak úgy ágybahozza?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 11:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
62%
Igen szokott.Legtöbbször akkor,mikor egy kicsit összeveszünk.
2013. jún. 8. 11:34
 2/31 anonim ***** válasza:
67%
Igen, szokott, és akkor kapok mellé egy szál virágit is.Elég gyakran előfordul, nem kell ehhez semmilyen rosszullét, vagy veszekedés.
2013. jún. 8. 11:39
 3/31 anonim ***** válasza:
49%
*virágot
2013. jún. 8. 11:40
 4/31 anonim ***** válasza:
63%

Mi az, hogy menzeszelsz, vagy csak úgy ágybahozza?:D

Egyébként az enyém szokott akkor is, ha nem vagyok beteg:)

2013. jún. 8. 11:40
 5/31 intrepid ***** válasza:
28%
Nekem a feleségem még az életbe nem hozott ágyba reggelit, így evidens, hogy ő sem kap.
2013. jún. 8. 11:47
 6/31 anonim ***** válasza:
65%

Ágyba csak a kávet, ha hamarabb kel, de a reggelit gyakran ő készíti...sőt én főzök általában de ő tálal...

Viszont ha siet a munkába,,akkor én készítem, az ebédet is elcsomagolom neki...az adott naptól függ

2013. jún. 8. 11:48
 7/31 anonim ***** válasza:
59%

Minden reggel ő csinálja meg. Ágyba nem hozza, mert nem szeretek enni, de elcsomagolja.

Reggel annyira kóma vagyok, hogy először a kávéfőző-istennek hódolok (én csinálom mindkettőnk kávéját), az övét félreteszem (később kel kicsivel), a sajátomat megiszom, aztán a másodikat is.

Enni nem tudok ébredés után 2-3 órán át.

Amíg készülődök, megcsinálja a reggelit és elcsomagolja, átlalában a munkahelyemen eszem meg.

2013. jún. 8. 11:50
 8/31 anonim ***** válasza:
79%

5-ös, tudod hány ilyet felsorolhatna a feleséged?

-a férjem sose főzött még, akkor én sem fogok neki

-a férjem sose mosott még rám, akkor én sem fogok rá

-a férjem sose sikált wc-t, akkor én sem fogok.

Soroljam még? Ha segítenél, akkor Te is boldogabb lehetnél, a másik nem az ellenséged, hanem a párod.

2013. jún. 8. 11:56
 9/31 intrepid ***** válasza:
28%
Tisztelt #8as! Főztem már, mostam már, takarítottam már, tehát ez a kommented gellert kapott. De nincs harag?
2013. jún. 8. 12:05
 10/31 anonim ***** válasza:
70%
Igen, de nem csak ilyenkor, általában minden hétvégén ő készíti és hozza ágyba a reggelit.
2013. jún. 8. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!