Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjed szokott neked reggelit csinálni ha beteg vagy? Menzeszelsz vagy csak úgy ágybahozza?
Mi az, hogy menzeszelsz, vagy csak úgy ágybahozza?:D
Egyébként az enyém szokott akkor is, ha nem vagyok beteg:)
Ágyba csak a kávet, ha hamarabb kel, de a reggelit gyakran ő készíti...sőt én főzök általában de ő tálal...
Viszont ha siet a munkába,,akkor én készítem, az ebédet is elcsomagolom neki...az adott naptól függ
Minden reggel ő csinálja meg. Ágyba nem hozza, mert nem szeretek enni, de elcsomagolja.
Reggel annyira kóma vagyok, hogy először a kávéfőző-istennek hódolok (én csinálom mindkettőnk kávéját), az övét félreteszem (később kel kicsivel), a sajátomat megiszom, aztán a másodikat is.
Enni nem tudok ébredés után 2-3 órán át.
Amíg készülődök, megcsinálja a reggelit és elcsomagolja, átlalában a munkahelyemen eszem meg.
5-ös, tudod hány ilyet felsorolhatna a feleséged?
-a férjem sose főzött még, akkor én sem fogok neki
-a férjem sose mosott még rám, akkor én sem fogok rá
-a férjem sose sikált wc-t, akkor én sem fogok.
Soroljam még? Ha segítenél, akkor Te is boldogabb lehetnél, a másik nem az ellenséged, hanem a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!