Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjed szokott neked reggelit csinálni ha beteg vagy? Menzeszelsz vagy csak úgy ágybahozza?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 11:30
11/31 A kérdező kommentje:
És miért nem csinál a njed sose? Mást se csinál neked ?Olyan jó ágyba kapni a reggelit főleg így menzeszkor én ma ki sem kelek és ebédet is főz nekem olyan jó csqk a hasam ne fájna.
2013. jún. 8. 12:17
12/31 anonim válasza:
Nem kapott gellert, mert igazából én tudok aludni attól is, ha igen, meg attól is ha nem. :D Ha minden oké nálatok, akkor éljen, mindenki boldog! :)
13/31 anonim válasza:
Hát sose legyen nagyobb bajod, mint az, hogy menstruálsz...
Ha tényleg beteg leszel, mit vársz el majd tőle?
14/31 anonim válasza:
Én is menstruálok, mivel cisztáim vannak, ilyenkor állni alig bírok. 6 személyre főztem ebédet.
15/31 anonim válasza:
Nálunk szabály, hogy ágyba sose eszünk. Még betegen sem.
Szóval nem. De reggelit szokott készíteni. És az asztalt is szépen megteríti hozzá.
16/31 anonim válasza:
Nekem is pont megvan, de eszembe sem jutna elvárni, hogy az ágyba hozza a kaját. És főztem is, mostam is, a piacot is megjártam, de még füvet is fogok nyírni.A menszi nem betegség, hanem egy állapot.
17/31 anonim válasza:
Nem kell különleges alkalom, hogy gondoskodjunk egymásról. Én is szívesen viszem neki ágyba az ételt, ha egészséges, meg ő is nekem.
Egyébként voltam hónapokig beteg, és ő munka mellett mindent megcsinált, hogy ne erőltessem magam (lábam miatt feküdnöm kellett). Mosott, főzött, takarított, bevásárolt; egy rossz szava nem volt.
18/31 anonim válasza:
Őszintén, ki az, aki az összes választ lepontozta? a kérdezőn kívül mindenki többé-kevésbé értelmes választ adott...Kérdező, te pontozol le mindenkit?
19/31 anonim válasza:
Igen. :) Nálunk elég általános, hogy ágyba visszük egymásnak a reggelit, vagy a vacsit. Hol egyikünk, hol másikunk, ha a másik éppen beteg, fáradt, vagy csak úgy kedveskedésből.
20/31 anonim válasza:
igen, sokszor ő csinál reggelit, de csak hétvégén, mert hétközben nincs időnk reggelizni:) de minden reggel a kávét ágyba hozza és az ebédemet ő csomagolja el nekem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!