Mit lehetne csinálni apámmal? (Mióta nyugdíjas azóta olyan hülyeségeket csinál hogy ember nem bírja ki. ) Seeeeeeeeeeeeeeeeegítség!
- Esővízet gyújt azzal mos!
- Elzárta kint a főcsapon a vízet mert a bojlernél elromlott egy szelep és folyik!
(Ha egy pohár víz kell akkor is kétszer ki kell mennem az udvarra! Megnyitni elzárni)
- Hajnali 5-kor felhuzza a házban a redőnyöket és ordíbál hogy délig alszanak!
- Mindenkit ocsárol a családban!
- Csak neki lehet mindenben igaza!
- 5 éve dolgozom (18 évesen kezdtem) egy munkahelyen 8 órás munkaviszonnyal sokszor 13 órát és egyszer nemrég mikor 8 napot meloztam pihenőnap nélkül a 9. napon megkérdezi már megint nem mész dolgozni?
- Emberi kommunikációra nem képes!
- Már diliházba küld minket akik egy házban laknak vele!
Kezdem megérteni azokat akik a szüleiket öregkorukra bezárattatják!
Elköltözni nem tudok az anyagi forrásaim nemteszik lehetővé!
Az utolsó mondatodban van a lényeg.
Nem lehet semmit sem csinálni, hanem tűrni, ha nem tudsz elmenni, és a saját lábadra állni. Mellesleg Te is leszel egyszer öreg...
1. Egyáltalán nem ő tart el külön fözünk magunknak nincs olyan hogy együtt eszik a család külön mindent meg kell vennem (wc papírtól kezdve élelmiszeren át a szappanig).
Nekem is külön dolgaim vannak meg neki is! Dugdossa a dolgait előlem esélyem se lenne rá hogy egy zsemlét is megegyek az ővéből! Amikor öcsém adott egy papírzsepit mert épp nem volt nálam 2 hétig azt hallgattam 1%-át írtam le a baromságainak! Tudod havi 78 ezerből behéz elköltözni! Egy embernek kicsit drága az albérlet! Meg tudod bármi is tönkremegy ebben a házban nekem kell kifizetni! Sajnos nekem se futja mindenre és én fizetem a számlák egy részét is így nehéz sporolni!
Esővízzel mosni nagyon egészséges és spórolás is.
Viszont a többi nagyon paranoid téveszmés jeleket mutat. Én beszélnék a háziorvossal, mert ha baj van, akkor lehet, hogy még időben el lehet kezdeni a kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!