Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjed szokott neked reggelit csinálni ha beteg vagy? Menzeszelsz vagy csak úgy ágybahozza?
Szerintem nem az a lényeg, hogy ki milyen hú de erős, és esetleg még sárkányokat is öl menstruáció alatt...(Nem ez volt a kérdés, még ha egyesek szeretnek is rákontrázóst játszani.)
A hangsúly a figyelmességen van, a kedvességen.
Azon, hogy ha valami a másiknak jól esik, akkor megtesszük neki, mindenféle mérlegelés nélkül, anélkül, hogy azon filozofálnánk, hogy megérdemli-e, jár-e neki.
Nálunk pl. mindig a vőlegényem csinálja nekem a reggeli kávét (én addig fel se kelek...), sőt, a reggelit is, mióta csak együtt vagyunk. Neki örömet okoz, imád kényeztetni, és én sem szenvedek tőle, meglepő módon.
Ez nem azt jelenti, hogy akkor én elkényeztetett hercegnő vagyok, aki a kisujját se mozdítja meg, mert én ugyanígy törődök vele, és kényeztetem őt.
"A menstruáció nem betegség, azzal is úgy kell élni, mint a hónap többi napjain."
Itt nem arról van szó, hogy betegség, vagy nem. Természetesen nem betegség. Hanem arról, hogy ha valakinek éppen rosszabb napja van, jólesik a párjától egy kis extra kedvesség oda-vissza, akár férfiről, akár nőről van szó. Van olyan kapcsolat, ahol ez így működik, van, ahol nem (mert "Nehogymááá! Emejjeföl a seggit, oszt hozzon magának). Ennyi.
igen szokott, de nem csak ha beteg vagyok. sokszor csak úgy, meglepiként, de van olyan is hogy ha pl tükörtojást szeretnék enni, akkor megkérem, hogy süsse meg nekem mert nekem folyton kiszakad...:( de csak hétvégén.
hétköznap csak én főzök neki:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!