Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság volt a férjemtől ez a megjegyzés?
kedves kérdező, ilyen szakon ma nem volt záróvizsga.
Üdv, egy tátkos.
én elte ttk-s vagyok a neurobiológia tanszéken vizsgáztam ma, és bizony volt Msc-sek neurobiológiai szakirányosok védése -.-
4-es lett a vizsgám, ha érdekel valakit
124-es igen én is voltam benn ma,és valóban volt védés,mert a tanár akit kerestem mondták,hogy védésen van.
Mellesleg záróvzsga tényleg nem volt,de itt a záróvizsga és a védés külön van(a legtöbb egyettemmel ellentétben),aki írta,hogy TTK-s igazán tudhatná...Záróvizsga asszem 23-án lesz(egy barátnőm fog végezni,tőle tudom).
Akik a helyesíráson vannak kiakadva: van nálunk egy tanár, phd-je van, rendkívül elismert, mégis a helyesírása a béka feneke alatt van.
Sehol nem találtam a kérdező alpári stílusú komnmentjeit sem,de ha volt is, megérhető. Tisztában vagytok azzal, egy vizsgaidőszak milyen stresszel jár? Főképp egy védés, ahol minden apróbb dologba belekötnek, ha olyan kedvük van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!