Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság volt a férjemtől ez a megjegyzés?
Nalunk ugyanez volt a szitu.
Aztan rajottem a ferjem siman jobban stresszelt mint en ezert visekedett bunkon.
Vizsgak elott idegbeteg volt a vicfes ebben az en vizsgaim elott.
Aztan kiderult egy kozos ut alatt.
Rakerdezett hogy miert nem izgulok es elmeselte o tiszta ideg pont mert ugy latja engem nem erdekel az egesz es megis mindenbol vidaman atmegyek es sikerul.
Ez ot zavarta hiszen neki nincs felsofoku kepzese.
Megbeszetuk tuleltuk szerencsere.
Bar neha megemliti ha nagy hulyeseget mondok
,, varj leszaladok megnezem nem esett le a dilpomad a falrol ,,
én nem járok biológia se biológus szakra, csak a neurobiológia tanszéken volt vizsgám tegnap, mert ott tartják az óráim nagy részét -.-
és a tanárok nagy része a védésekkel volt elfoglalva
-.-
Igen szep keretben van es a rendelomben log a falon ez miert furcsa?
Itt diszdiplomat adnak szep nagy pecsettel egyik oldala angol a masik az orszag nyelven van.
én nem tudom, kitenném-e a sima diplomát, lehet nem, ha rite-s azért, ha summa cum laudés akkor meg azért mert olyan menőzésnek tűnne azt meg ilyen komplexus kezelésnek tartom, de a fene tudja, nem tudom
túl sokat görcsölök kis dolgokon
Megdolgoztam erte buszke vagyok ra es hasznalom ezert van bekeretezve.
Akik hozzam jarnak szerintem jo ha latjak hol es mikor es hogy vegzett az akire rabizzak magukat.
Tudod a mukormosnel / kozmetikusnal is kint lognak a ,diplomak , es ilyen olyan helyezesek es en nezegetni szoktam oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!