Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől olyan taszító a házassági szerződés gondolata hogy egy több éves kapcsolat és házassági terv egyik pillanatról a másikra megsemmisül miatta?
Csak igen röviden: jól menő vállalkozó vagyok. 3 éve együtt járok a barátnőmmel. Már akkor jól menő üzletem volt mikor megismertük egymást.
Részemről nem erőltetném a házasságot, mert nem attól szeretek valakit hogy van egy szar papírom róla.
De a barátnőm másképp gondolja, ő hivatalos viszonyt akar = házasság.
Oké. Legyen.
De részemről csakis „amerikai típusú” házassági szerződéssel lehet szó a dologról, amely világosan rögzíti a felek vagyoni helyzetét és azt a kitételt hogy a házasság felbontása esetén egyik fél sem léphet fel a másikkal szemben semmiféle igénnyel.
Megjegyezném, hogy csak a barátnőm léphetne fel igénnyel, én nem, mert nekem rengeteg vagyontárgyam van, míg neki a minimálbéres bolti eladói állásán kívül a világon semmije, csak a szaros bugyija ami rajta van. Ennyi.
És az eredmény: veszekedés, „nem szeretsz” „azt hiszed csak a pénzed miatt mennék hozzád?” stb.
És elrohanás.
???
De ha nem a pénzem miatt jönne hozzám, akkor miért olyan nagy gond ez a szerződés?
az ilyesmik manpoweres job kiszervezések manapság. nem tartok ingyenélő titkárnőt és tsait.
ha épp kell, manpower és jön aki kell. aztán megy ha már nem kell.
könyvelés? ezer éve külsős cég végzi.
(mármint a többi dolgozónak) az asszisztensnek, a könyvelőnek.pénzügyesnek..stb
igen? akkor irány a műegyetem.
hajrá.
aztán beszéljünk ha diplomáztál.
Szerintem ez az amt mindenki meg tud tanulni(mmint a szgépek) ha akarja..
Köszönöm az ajánlatot! Van saját állásom, nem vágyom a kockaságra! Keresek annyit, hogy ne legyek rád szorulva. És elnézést az előbbi kiakadásért! A saját munkámat szeretem csinálni. Én abból élek, hogy azokat az embereket világosítom fel pénzügyekből, akik semmit nem értenek hozzá. Nem, nem vagyok üzletkötő, mielőtt megkérdeznéd. Nem kötök üzleteket. Gondolom, ebben viszont én vagyok a jobb. 26 vagyok. Nem ez a szakmám, pénzügyi-számviteli ügyintéző vagyok. Nem voltam hülye, hogy elvégezzem a szakmámat, csak nem találtam állást, így hát tanultam mást.
Veled szerintem az a legnagyobb baj, hogy azt gondolod, hogy azért, mert önerőből felépítettél valamit, akkor te k-va nagy ász vagy. Pedig nem az a menő, hanem a minimálbérből megélni illetve gyereket nevelni. De tudod ilyen mentalitással magányosan, szottyadt, aszott vénemberként fogsz megörögedni, de sebaj, mert legalább melletted lesznek a takarítók :) Megnyugtató nem? :)
érdekes. az előbb még kétségbe vonták hogy bárkinek is adnék 200.000at.
most már nem vonják?
hm?
semmi perc alatt hazugból autentikussá váltam?
hm?
ez szép volt tőlem...
kicsit több mint amit " ajánlottál.
amilyen pörgős életet élek ez a veszély nem fenyeget.
sztem egy évtizeden belül elvisz egy agyvérzés vagy szívroham.
nem lehet büntetlenül dolgozni mint állat se szombat se vasárnap se semmi.
meglesz ennek az ára.
de hát ez van. én akartam, hát csinálom.
magányosan, szottyadt, aszott vénemberként fogsz megörögedni,
na hát erre inkább semmit se mondok.
hajrá minimálbéresek! ez a menő!
azt hittem az a menő hogy tanulok aztán kamatoztatom a tudásom. nem ezért tanulnak?
Pedig nem az a menő, hanem a minimálbérből megélni illetve gyereket nevelni.
Én nem vontam kétségbe.. Mármint azt, hogy van akinek annyit fizetsz....
/szerintem egy saját dolgozó sokkal jobb munkaerő, mint egy külsős cégtől "bérelt" de ez csak az én véleményem../
Csak most léptem a kérdéshez újra (az első oldalon volt még egy válaszom)
Hat arc az aztan van! Az IQ-ra azert nem vennek merget, hogy zsebreraknal. De tudasban sem. Ja, hogy csak 1 diplomad van!
Android 3 ev tapasztalat. Na kivancsi vagyok, hogy talalsz-e olyat, Okoska??? ;D Foleg 200 nettoert!
(Igaz en MAR csak 15+ keresek. Megjegyzem tok egyedul es inkabb a csaladomert dolgozom. Ha az asszony lep, viheti majd a felet.)
De ahhoz, hogy te is tobbet lassal az eletbol, mint amennyit most latsz, ahhoz eloszor ki kellene venni a fejed a seggedbol...
Latom nagyon ideges vagy mar az "adooptimalizalas" miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!