Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől lehet boldog egy házasság vagy élettársi kapcsolat?
Hosszú távon szerintem:
- hasonló alapértékek
- sok humor
- egymás családjának tiszteletben tartása (nem kell szeretni, de azért na...)
- kielégítő szex
- személyes tér hagyása mindkét félnek
- sok közös élmény, emlék, programok
első jókat ír, de ami még fontos nekem:
egymás tisztelete
problémák megbeszélése, megoldása
Én szerencsére nagyon boldog házasságban élek. Viszont ehhez kellett az, hogy tényleg megtaláljam a tökéletes partnert.
Én és a párom:
-pletykán kívűl semmit sem beszélünk
-egyetlen közös program, ha ismerősökhöz megyünk
- szex két hetente egyszer
Mégis boldogok vagyunk!
Hát hogy vonzódnak egymáshoz, közösek a célok, és képesek együtt élni.
Semmiképpen nem érdekkapcsolat, és nem azért választották egymást, mert épp nem volt más...
Legelsőnek a kommunikáció tenném listára, anélkül halott az ügy. Mi előbb voltunk barátok, mint egy pár, de mai napig egymás legjobb barátai vagyunk.
A jó szex sem mindegy... Volt pár "mentes" időszakunk, olyankor mindketten ingerültebbek voltunk, illetve mikor anyagi bajban voltunk, szintén, de soha nem volt akkora gáz, hogy szétmenjünk, vagy egymás torkának essünk, mert meg tudtunk mindent beszélni. Az életstílusunk is hasonló, otthon lustulós kockák vagyunk mindketten, ez se mindegy (na mikor csak egy PC volt, azért az nem volt piskóta). A jövőképünk is hasonló, egyikünkében sem szerepel például gyerek, viszont mindketten állatbarátok vagyunk. Na, ilyen apróságokon például sok múlik...
Kérdező, valószínűleg azért vagytok boldogok, mert hasonlóak az igényeitek.
Pl. ha egy olyan párod lenne, aki napi szinten igényli a szexet, nem kéthetente, akkor ebből egy idő után problémák lennének. De ez nyilván nem csak a szexre vonatkozik, hanem mindenre.
Egyébként az első válaszolók kb. leírták azokat, amik nekem is eszembe jutottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!