Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mitől lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől lehet boldog egy házasság vagy élettársi kapcsolat?

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem:

-kommunikáció

- azonos jövőkép

- azonos érdeklődési kör, azonos erkölcsi értékek

- A vonzalom/szex fenntartása

- Közös programok

- Tisztelet

- Őszinteség

- A problémák közös megoldása, megbeszélése

Nem sorrendben írtam, hanem ami előbb eszembe jutott. :)

2014. jan. 15. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:

"Az nagy baj, hogy a párommal nincs célunk és semmi programot nem csinálunk együtt?"

Cél:

Akkor nagyon a jelenben életek, ez a fontos számotokra, nem a jövő. Ezzel nincs baj abban az esetben, ha mindkettőtök így van vele, és ez így jó nektek.

Program:

Hát azért valamit csak csináltok együtt, nem?

Ha program alatt az otthonon kívüli szabadidős elfoglaltságot érted, mint pl kirándulás, színház, mozi... Ha ilyenek nincsenek, és egyikőtöknek sem igénye, akkor ez sem baj, ha otthon jól elvagytok. Ha meg igényetek, de nem együtt, hanem külön-külön és az jó mindekettőtöknek, akkor az sem baj, ha otthon továbbra is jól el vagytok.

Az a kérdés, hogy mik az igényeitek... Ha hasonló, akkor az jó, ezért ha nincs cél, nincs program, az is jó lehet... Egyéne és párja válogatja... Mondhatnám, kinek a pap...

2014. jan. 15. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Hogy mitől lehet boldog?

-A helyzetekben való helytállás

-Humor

-Emberség

Minden többi dolog amit irtatok,erre a 3 dologra épül.

Aki nem hiszi, járjon utána:D

2014. jan. 15. 13:14
 14/16 Arimateia ***** válasza:

Szerintem attól boldog egy kapcsolat, ha mindkét fél elégedett.

Ha a párom a másik felem és a tükörképem egyben.

Ha elég hasonló hozzám ahhoz, hogy egymást megérthessük és egy irányba haladjunk, de annyiban különbözik, hogy a másságunk egymás javára váljon és kiegészítsen minket.

2014. jan. 15. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez egyéntől függ. Az, ami egyiknek jó...nembiztos, hogy mindenkinek bejön. Például: lehet, hogy van egy pár, akinek a szex a kapcsolat alapja. Heti 7x minimum kell a boldogságukhoz. Ezzel szemben egy másik párnak már csak a sokadik helyen áll a szex...és boldogok havi 2x alkalom mellett is.

Ami szerintem feltétlenül szükséges, az az őszinte, tiszta szeretet....és borzalmasan sok türelem.... Ezenkívül embere válogatja, hogy neki még mi kell a boldog kapcsolathoz.

2014. jan. 15. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:

A mi kapcsolatunk, házasságunk, szerintem attól működik tökéletesen, hogy 100%-ig megtaláltuk egymásban a lelki társat. Megvan a szerelem, a tisztelet, és a bizalom kettőnk között. A hűséget, és ilyeneket le sem írom mert teljesen alap nálunk.

Nagyon összepasszol a személyiségünk, azonos az értékrendünk - fontos dolgokban egyetértünk. Mint pl a hűtlenség minden formája ki van zárva.

Nincsenek veszekedések. Igazából soha nem is volt, mert inkább megbeszéljük ha van valami, vagy valamiben nem értünk egyet, vagy pl mindketten engedünk egy kicsit:)

pl Én itthon ülős kocka, és könyvmoly vagyok inkább, a férjem pedig szeret elmászkálni a haverokkal. Viszont nélkülem nem hajlandó menni. Azt mondta elég volt egyedül mennie a baráti programokra majdnem 21 évig egyedül. Amióta csak együtt vagyunk, mindig cipelt magával:) de neki szerencsés baráti köre van, mert akinek van, mindig viszi a párját is, náluk ez a megszokott.

Így megbeszéltük, hogy 2-3 havonta elmegyünk velük. Általában éjszakai társasjáték, kártya, de volt már bowling, biliárd, játékterem, séta, közös szilveszterek, stb...

Ennyit bevállalok én is, és így ő is van a haverjaival. És nem kell egyedül mennie.

Nem kapunk össze apró marhaságokon sem. pl ő nem hagyja soha felhajtva a wc deszkát hogy beleessek, :) én meg nem rágom a fülét, ha néha néha elfelejti kivinni a koszos tányért, vagy a szennyesét a helyére.

A fogkrémes tubust pl én nyomom úgy ahogy épp esik:D nem foglalkozok vele. Ő meg ezért nem szól rám:)

A fontos dolgokban egyetértünk, amitől működőképes a kapcsolat, ugyanakkor annyira vagyunk mások, ami nem teszi unalmassá a dolgot:)

pl az ízlésvilágunkban, mint zene, tv műsor, sorozatok , filmek, általánosságban eltér a véleményünk, de vannak átfedések is, 1-2 közös pont, ami mindkettőnknek bejön. Plusz ő is imád olvasni, úgy mint én:) A nappalink már olyan mint egy kis könyvtár:D

Valamint nagyon jó a szex:) én vele élhettem át orgazmust először életemben, mert korábbi kapcsolataimban nem volt. Ő pedig a szüzességét adta nekem:) Köztünk pl ilyesmi összetartó dolog is van:) Van amiben elsők voltunk egymásnak:)

Hát nagyjából ennyi:)

27/N

2014. jan. 16. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!