Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mitől olyan taszító a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől olyan taszító a házassági szerződés gondolata hogy egy több éves kapcsolat és házassági terv egyik pillanatról a másikra megsemmisül miatta?

Figyelt kérdés

Csak igen röviden: jól menő vállalkozó vagyok. 3 éve együtt járok a barátnőmmel. Már akkor jól menő üzletem volt mikor megismertük egymást.

Részemről nem erőltetném a házasságot, mert nem attól szeretek valakit hogy van egy szar papírom róla.

De a barátnőm másképp gondolja, ő hivatalos viszonyt akar = házasság.

Oké. Legyen.

De részemről csakis „amerikai típusú” házassági szerződéssel lehet szó a dologról, amely világosan rögzíti a felek vagyoni helyzetét és azt a kitételt hogy a házasság felbontása esetén egyik fél sem léphet fel a másikkal szemben semmiféle igénnyel.

Megjegyezném, hogy csak a barátnőm léphetne fel igénnyel, én nem, mert nekem rengeteg vagyontárgyam van, míg neki a minimálbéres bolti eladói állásán kívül a világon semmije, csak a szaros bugyija ami rajta van. Ennyi.

És az eredmény: veszekedés, „nem szeretsz” „azt hiszed csak a pénzed miatt mennék hozzád?” stb.

És elrohanás.

???

De ha nem a pénzem miatt jönne hozzám, akkor miért olyan nagy gond ez a szerződés?

2014. jan. 29. 11:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 A kérdező kommentje:

nem. de ha vki elkúr vmit, 5 perc múlva utcán van.

ennyi.

nem nézek el semmit.

ha nem vagy "basz--ogatos")

2014. jan. 30. 19:42
 92/101 anonim válasza:
100%

Ha van is a történetnek valóságalapja, te ezt a nőt nem tiszteled és nem is szereted. Innentől nincs értelme a házasságnak.

Joggal vagy büszke arra, amit elértél, de a válaszaidból ítélve az egész témának annyi célja volt, hogy eldicsekedj az érdemeiddel és leszóld azt a nőt, akiről semmilyen objektív információnk nincs. Hogy minderre neked miért volt szükséged, azon esetleg érdemes (lenne) elgondolkodnod.

2014. jan. 30. 22:58
 93/101 A kérdező kommentje:

jó, a témát zárom.

az biztos hogy ha életemben még egyszer nővel kezdek, nem adom elő neki a gazdag cégtulajt, hanem kispénzű huszadrangú beosztottat játszok majd.

és ha úgyis kellek neki akkor (és csak akkor) felfedem előtte valós anyagi helyzetem.

persze némileg nehéz lesz a színjáték, mert ránéz a kocsimra a házamra és ennyi.

2014. jan. 31. 09:18
 94/101 anonim ***** válasza:
100%

Mátyás király álruhába jár. Egyre viccesebb a kép amit magadról kialakítasz. Te álruhában.. haha.

Te sose fogsz tudni eljátszani egy utolsó senkit, a stílusod, és a nagy arcod miatt. Azonban ha sikerülni is fog, és találsz egy rendes lányt, az ahogy felfeded a valódi énedet, ezzel bizonyítva hogy nem bíztál benne, és végig hazudoztál neki, úgy ki fog hajítani, hogy a lábad nem éri a földet.

Amúgy amiket írtál a cégedről, és a Te mindent megadsz a dolgozóknak című előadásod, egy olyan helyet sejtet, ahová ép eszű ember nem jár el dolgozni.

Te tényleg elhiszed, hogy az alkalmazottaid azért nem járnak szabira, mert imádnak bent lenni? Véletlenül nem az a bajuk, hogy félnek attól, hogy kirúgod őket?

Mondd már el nekem, hogy milyen munkahely az, ahol az ember egyszer sem hibázhat? Ilyen nincs. Szerinted mennyire stresszelnek az embereid?

Én dolgoztam egyszer egy hasonló cégnél, az is webes volt, igaz csak weboldalakat készített. Hasonló mentalitás. A főnök el volt ájulva magától, nekem meg az első hét után hányingerem volt ha be kellett menni. Néztem a sok droidot a gépek mögött, akik már arra se emlékeztek, hogy éltek valamikor. A mellettem ülőhöz hozzá se szólhattam egész nap, mert kamera volt az irodába, és ha valaki akart valamit mondani a másiknak, akkor azt csak és kizárólag írásban tehette meg oly módon, hogy minden kimenő infó a főnök gépére futott be először. A próbaidő alatt felmondtam. Ő is mindent megadott. Jó fizetés, ilyen bérlet, olyan bérlet, remélem nem te vagy az. Azonban a főnököm csak gondolta hogy ő olyan csodálatos. Hányingerem volt amikor beszélnem kellett vele.

2014. jan. 31. 09:40
 95/101 A kérdező kommentje:

mondjuk akármely multi és a velük kapcsolatban álló Outsourcing cégek. ld. KSH és megtudod hány ilyen cég van és mennyi alkalmazott

hát nem pár darab.

én se kis hibák miatt teszek utcára vkit.

mondjuk azt az embert pl. percen belül utcára tettem, aki kijárt külső céghez mainframe karbantartásra és néha több gépet javított csak némelyikről "elfelejtett " számlát adni és a pénzt meg zsebre tette.

repült ahogy kiderült.

Mondd már el nekem, hogy milyen munkahely az, ahol az ember egyszer sem hibázhat?

2014. jan. 31. 12:11
 96/101 anonim ***** válasza:
100%

te fogalmaztál roszsul..

mert a példa, az csalás, és lopás is... evidens, hogy kirúgják az illetőt... ez nem hiba... a hiba, az az amit nem szándékosan követnek el...

2014. jan. 31. 12:38
 97/101 anonim ***** válasza:
100%

Az exem havi nettó 2 millió forintot keres. Az 5 év alatt, amíg együtt voltunk, mindig fizettem mindennek a felét, legyen az közös nyaralás, éttermi vacsora, síelés, rezsi, sörözés a haverokkal, színház, koncert, kiállítás, stb. Pont azért, hogy nehogy azt gondolja, hogy a pénze miatt vagyok vele. Amikor mindezt azzal "hálálta meg", hogy házassági szerződést dugott az orrom alá, hiába bizonyítottam 5 éven keresztül minden lehetséges eszközzel, hogy nem érdekel a nyamvadt pénze, egyetlen szó nélkül lehúztam a jegygyűrűt az ujjamról. Kisétáltam a házából, és minden holmimat otthagytam, még a "szaros bugyimat" sem vittem magammal.

A férjem viszont a megismerkedésünk pillanatától kezdve sosem engedte, még hosszas könyörgések, viták árán sem, hogy néha én fizessem a sörét/belépőjegyét/akármijét, sőt a jelenlétében még magamnak sem vehettem egy néhány száz forintos vacakot sem, ragaszkodott hozzá, hogy ő fizesse. Amikor megkérte a kezem, én erőltettem a házassági szerződést, hogy ha úgy alakulna, válás esetén védve legyen a vagyona.

Erről ennyit Kérdező.

2014. febr. 1. 13:19
 98/101 A kérdező kommentje:

na hát az én (VOLT) barátnőmnek ilyen aggályai aztán enm voltak!

annak aztán kellett a kocsi meg a benzinkártya meg a fodrász meg kozmetikus hetente meg szoli meg műköröm megh külföldi nyaralás meg síelés meg Feng Shui tanácsadó meg anyám kínja is.

és KI FIZETTE mindezt? na ki? tán ő a havi 60-70 nettóból?

csak a mobilon elpofázott vagy 40.000-et havonta a hülye szőke p**csa barátnőivel.

keres havi 60-at és elpofázik 40-et és az még csak a telefon!

és ki fizette ezt is?

hm?

NA ERRŐL ENNYIT!

Erről ennyit Kérdező.

2014. febr. 2. 09:39
 99/101 anonim ***** válasza:
Töki! Legkozelebb irjal mar ki egy kerdest, hogy hudenagyonsokpenzemvan. Nekemavilaglegsieresebbemberenek!
2014. febr. 3. 08:03
 100/101 anonim ***** válasza:
2014. márc. 17. 13:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!