Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is halálra itélt az a házasság, ami az első, hosszútávú kapcsolatból születik? Illetve ha csakis vele volt szexuális kapcsolat házasság előtt?
Nekem a barátnőmnek és a férjének is ez az első kapcsolata. Még csókolózni se csókoloztak mással.
7 éve házasok. A kislányuk 5 a kisfiuk 2 éves. Nagyon boldognak tűnnek nekem. Persze az életükbe nem látok be, de olyan egészséges család:)
Ezt csak ma hiszik így. Nekem a férjem volt az első, nem éltünk együtt a házasság előtt. Leéltünk együtt jó házasságban 30 évet, és felneveltünk 3 gyereket.
Ők sem "élték ki" magukat a házasságuk előtt, mégis együtt vannak 10-15 éve.
Nekem több ilyen ismerősöm van, és mind együtt vannak.
Ellenzem, hogy valaki a leendő férjének tartogassa magát, mert tényleg nagyon pofára lehet esni ilyenkor, de ha úgy alakul, hogy az első kapcsolatból házasság lesz, szerintem nem kell túlaggódni a dolgot. Csak emiatt nehogy szakítsatok, ha amúgy jól működik a dolog. :)
"Halálra ítélve" biztosan nincs, legfeljebb viszonylag ritka, hogy manapság valaki így köt házasságot.
A családunkban is van ilyen, gimis szerelem, ma már 38 évesek, két gyerekkel, és boldogok együtt.
Rajtatok múlik, nem a statisztikákon! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!