Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata hosszútávú távkapcsolatból?
Mennyire hosszútávú mekkora távolsággal és hány évesek vagytok? És távkapcsolattal kezdenétek vagy rendes kapcsolatról váltanátok?
Mi 2 éve bírjuk a párommal, ha gondolod, írj privit.
25N
Köztünk 1500 km van a párommal.
Eddig úgy van, hogy fél évente látjuk egymást, de ha minden jól megy, a jövőben gyakrabban és hosszabb időt is együtt tudunk majd tölteni.
A magam részéről nem aggódom, nagyon szeretem őt, bármennyit tudnék várni rá. remélem, ő sem un meg idővel.
19L, 26F
Aha.
Nekem 60 km távolsággal, heti 1 találkozással, néhány hónap után ellaposodott a dolog.
2 éve úgy bírjuk, hogy 2000 km távolság van köztünk és idén még nem találkoztunk. Szereteten és bizalmon kívül szerintem nem árt még a jó kommunikációs készség és a tolerancia (nekünk nagyon sok minden nem úgy jön össze, ahogy tervezzük).
(#3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!