Honnan lehet tudni, hogy ki az igazi?
Onnét, hogy amikor nem értetek valamiben egyet, az a véleménye mindkettőtöknek, hogy nem baj, találunk olyan megoldást, ami mindenkinek megfelel! Hogy képesek vagyunk értelmesen megbeszélni a problémákat és mindig megpróbálni megoldani. Hogy normálisan, érvekkel tálaljuk a mondandónkat akkor is, ha az eltérő, és nem üvöltve vágjuk a másik fejéhez, hogy hát te hülye vagy, ez nem így van.
Onnan, hogy évek után is boldoggá tesz az, ha kedveskedhetsz a párodnak, és ha ő kedveskedik neked....onnét hogy évek után is egymáshoz bújva töltitek az estéket, akkor is, ha csak tv-t nézni van kedvetek éppen... onnét, hogy mindketten törekedtek a másiknak a legjobbat adni és örömet szerezni. Onnét, hogy megértitek, ha a másik éppen fáradt, nyűgös, stresszes, ideges, és nem álltok le veszekedni vele... és még sorolhatnám...
Én legalábbis így érzek most.
azért nemáááá válasza is mond valamit, ne hidd, hogy ennek a mondatnak nincs értelme.
nos, én minden nap egyre biztosabb vagyok abban, hogy a párom az, akit nekem rendelt a sors.
ma pl vártam rá, anyummal ültem egy plázában, beszélgettünk, én nem láthattam, mert a háttal ültem neki, de anyukám észrevette. végigrohantam mindenen, és a nyakába ugrottam. felkapott, megpörgetett :) pedig reggel 8kor láttam utoljára, mégis hiányzott. már 4 éve vagyunk együtt, szóval ez nem csak a szerelem nagy heve. :)
ez csak egy apró momentum.
imádunk beszélgetni, szinte bármiről, ha együtt vagyunk valahol, akkor látom az embereken, ahogy érzik, hogy mi mennyire szeretjük egymást. egyszer egy édes idős néni odajött hozzánk a villamoson, és mondta, h mennyire látszik, h illünk egymáshoz, becsüljük meg a másikat, maradjunk együtt, mert ritka manapság az ilyen. olyan megható volt. pedig csak beszélgettünk, nem enyelegtünk. akkor lehet inkább megvetést kaptunk volna :P
nah, szóval szeretjük egymást nagyon. nem kell senki más, mert lehet, h valaki szebb, vagy gazdagabb vagy akármi mást tud, amit a párom nem, de mégis nekem ő így a legjobb ahogy van :)
ha megtalálod az igazit, azt úgyis érezni fogod. mindenki máshogy éli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!