Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha valahol megláttok egy embert és ugy érzitek, hogy ö az akiről mindig is álmodtál? Ez egyáltalán lehetséges? Úgyértem, honnan lehet tudni hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés
Szeretném kikérni a nálam egy kicsivel tapasztaltabbak véleményét! Előre is köszi!
2012. aug. 27. 10:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én éreztem, neki szint rögtön meg tudtam nyitni, nem úgy mint másoknál.
2012. aug. 27. 10:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez úgy van, hogy meglátod azt akiről ezt gondolod, aztán véletlenül kapcsolatba kerülsz vele valahogy majd kiderül, hogy egy csőtapló, buta, idióta, szexmániás f@szkalap, ezek és/vagy kombinációja, vagy nem is érdekled, bu.zi, szerencsétlen lúzer.

Aztán találkozol valakivel aki számodra érdektelen, mégis több időt töltesz vele, és rájössz, hogy milyen jól néz ki, meg milyen jó fej és jééééééééééé...stb.

Az estek 99%-ban nem jön be ez a megérzésed. Épp ezért idővel majd leszoksz erről, hogy ismeretlenekről ilyen romantikusan együgyű módon ilyen hülyeségeket feltételezz.

Az igaziról meg annyit, hogy nem meghatározható. Persze az ember mindig azt hiszi talál jobbat, mert ez sem az igazi, közben meg 16 db igazit dobott ki. Senki nem tudja megmondani kinek mi az igazi, ez egy mítosz, egy kapcsolat alkalmazkodással jár, mindenkinek vannak hibái bla bla. Ne hajszold, ha boldog vagy akkor megtaláltad amit kerestél. Ha nem vagy boldog akkor nem. A többi sz@r maszlag nem számít.

2012. aug. 27. 10:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Megláttad, vagy beszéltél is vele? Ha csak külső alapján gondolod, akkor elég kicsi az esélye, hogy ő az igazi... de ha a személyisége is megragadott, akkor próbálkozz vele, és kiderül. :)
2012. aug. 27. 10:31
 4/14 anonim ***** válasza:

Olyan nem létezik, hogy ránézésre ő az igazi. Igazivá nagyon sok élmény, munka, szeretet, közös élet után válik valaki.

Akit az utcán látsz, csak külsőre és kisugárzásra tökéletes számodra, oda kell menni hozzá, megpróbálni megismerni. Aztán ha nem jön össze, nemsokára úgyis látsz hasonlóan megnyerő embert.

2012. aug. 27. 10:32
 5/14 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ilyen marhaságot, nem is beszélsz vele de már tudod hogy ő az igazi persze:DDDDDDDDDDDD

2012. aug. 27. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen de mindketten kapcsolatban voltunk ezért nm is próbálkoztunk de mind külsőleg és belsőlrg is tudtam valami azt mondta h ő mindig róla álmodtam nm hittem volna h létezik ez az ember.valamiért azt hisz h érezte mert valami fura mód vonzódott hozzám mèlyenedig semmit nm tettem a b.nője nagyon meg is utált holott a csajjal mindig kedves voltam és egy kicsit sem flörtöltem a pasival nm is beszéltem sokat vele csak tudtam magaman h ilyen az igazi ès csodáltam kb h létezik.2éve nm beszéltem vele de egyiknap vele álmodtam pedig nms gondoltam rá szinte soha.szóval furcsa ez:) ki tudja lehet egy másik életben együtt voltunk boldogan?mert azt az érzést senkinek nem tudnám elmondani amit akkor éreztem soha máskor nem volt ilyen egyébként akkor nm kerítettem ennek a dolognak nagyjelentőséget de így utólag nahyon furcsálom ès kicsit sajnálom h nm léptem felé egy kicsit sem.de ki tusja lehet egyszer összefutunk:)
2012. aug. 27. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Velem már történt hasonló,megláttam és évekig nem mertem semmit se tenni vele kapcsolatban aztán egyszer csak összegyűjtöttem a bátorságom és léptem az ügyben,mert nem akartam lemaradni róla.Ő meg csak annyit,mondott,hogy már van más aki régóta tetszik neki és maradjunk barátok.

Én a viselkedéséből jöttem rá,hogy ő az igazi.

Jól pofára estem azóta nem is keresem az igazit,beérem azzal aki van(csak k*rva ne legyen).

21/F

2012. aug. 27. 10:57
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem lehetséges, de ha így érezném, akkor mindenképpen odamennék hozzá és beszédben elegyednék vele.

De sajnos azt kel hogy mondjam, hogy bár vannak olyanok, akik külsőre megfelelnek az ideálodnak, szinte semmi esélye nincs, hogy random ember valóban az igazi legyen belsőre is. És ez sokkal fontosabb.

Találkoztam már olyan pasival, akivel úgy éreztem magam, mint még soha senki mssal, teljesen bolond módon szerelmesnek éreztem magam. Aztán hamar kiderült, hogy egyike vagyok annak a 15 csajnak, akit egyszerre bolondít.

Én azt mondom, hogy nincs olyan, hogy igazi, vagy ha úgy jobban tetszik, akkor több igazi van. Sokkal többet számít, hogy valakivel hogy jössz ki, milyenek a belső tulajdonságai, minthogy külsőre ideális-e, bár tudom, hogy ez közhely, de tényleg így van hosszú távon. Márpedig szerintem az az igazi, akivel az ember akár az egész életét leélné, és az nem egy kirakati bábu kell, hogy legyen. Persze nyilván az "igazi" is vonzó számodra külsőleg, de messze nem ez a legelső szempont, ez csak a ráadás.

28N

2012. aug. 27. 11:06
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok valami tapasztalt. De amikor úgy érzed megtaláltad azt akit igazán tudsz szeretni, aki most számodra az igazi, azt érzed a legelejétől fogva. Oké elismerem 16 vagyok és semmi tapasztalatom, értem ha ezért kiakadtok. Na de, szerintem azt érzed. Elsőként kialakul egy bizalmi szál köztetek, nem jöttök össze rögtön, hanem inkább megismeritek egymást előbb. Fokozatosan haladtok és egyre több és több van köztetek. Aztán megtörténik az első csók, ő vall neked szerelmet, majd ismételten fokozatosan haladtok, míg nem már úgy vagytok a másikkal, hogy teljesen természetes, hogy van és a szokásos lángnál egy sokkal erőteljesebb kék ég. :)

Ne haragudj, hogy ilyen fiatalon válaszolok, amikor tapasztalt embertől vársz választ! Remélem valamit tudtam segíteni.

16/L

2012. aug. 27. 11:11
 10/14 anonim ***** válasza:

én nem tettem semmit.

mint később kiderült, jól is tettem mert már családos ember :(

2012. aug. 27. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!