Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha valahol megláttok egy embert és ugy érzitek, hogy ö az akiről mindig is álmodtál? Ez egyáltalán lehetséges? Úgyértem, honnan lehet tudni hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés
Szeretném kikérni a nálam egy kicsivel tapasztaltabbak véleményét! Előre is köszi!
2012. aug. 27. 10:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon- nagyon köszönöm mindenkinek!!! Egyáltalán nem baj hogy 16 évesen is válaszolsz, én kicsivel fiatalabb vagyok! Úgy érzem a kérdésemre megkaptam a válaszokat, és ezeket meg is fogadom!!! Mégegyszer köszönöm MINDENKINEK a segítséget!
2012. aug. 27. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Én megtanultam, hogy a szép lányok csak külsőre szépek, vonzóak. De a csúnyák közt is ritkán van rendes. Sajnos.
2012. aug. 27. 16:19
 13/14 anonim ***** válasza:
6os vagyok!! Azért írok mert el kell h mondjam mi történt ma velem!Most mondja valaki azt h ez a véletlen csak főleg h tegnap beszéltem arról h évek óta nem láttam.A lényeg h a jelenlegi barátommal aki akkor is meg volt mikor ezt az "álom" fiút mgismertem szóval vele sok problémám van de megpróbáljuk oldani és a barátom épp elkezdett beszélni arról h érzi h most jó lesz a kapcsolatunk meg h nagyon szeret és h velem akar lenni èletünk végéig stb a lényeg h kèrdezte h mit gondolok erről én h érzem.Akkor ebben a másodpercben felnéztem és ott ment a jelenlegi b.nője sietett előtte ő g loholt utána az "álom" fiú.Amikor megláttam kikerekedett a szemem nm tudtam álcázni.a barátom még hátra is fordult h mi volt ez a nèzés nálam.és elgondolkodztam h ez most egy jel egy üzenet?h ne hagyjam magam megint átverni ezzel a fiúval met ez már a 2.ilyen ígérgetése igaz most én is úgy érzem h megváltozott.szóval miért jelent mwg pont most pont ebben a percben ? Miért álmodtam vele akkor amikor szakított velem a barátom pont akkor?nagyon furcsa .bárcsak lenne valami útmutatóm v kézikönyv h ez mit jelent és mit kell tenni.:) nagyon elgondolkodtatott...
2012. aug. 28. 21:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát igen néha jól jönne! :)
2012. dec. 27. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!