Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy igazi amit mindenfeleképpen megtalál az ember magának? És honnan lehet tudni, hogy ki az igazi?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 20:08
1/4 anonim válasza:
csak az idő dönti el, ha évtizedek alatt sem unjátok egymást! És még tudtok úgy nézni a másikra, mint a kapcsolatotok elején.
2/4 anonim válasza:
Azt nem gondolom, hogy mindenkinek megvan valahol a párja, és egyszer majd mindenképpen rátalál. Nem mindenkinek való párkapcsolat, mert van, aki csak tönkreteszi a másikat (túlzottan féltékeny, buta, mint a föld, idegbeteg tuskó / pitsa)
Én találtam olyat, aki mellett le tudnám élni az életem.
Ehhez viszont baromira el kell rendezni a dolgokat fejben, tudnia kell mindkét félnek, hogy mit is akarnak (és ezt tudniuk kell kommunikálni a másik felé).
3/4 anonim válasza:
Létezik, kivéve a csúnya srácoknak.
4/4 anonim válasza:
egy jó kapcsolatba energiát kell fektetni. és abba is,hogy találkozzunk valakivel aki érdemes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!