Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudja az ember, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudja az ember, hogy az aktuális barátjae az igazi?

Figyelt kérdés
Már több mint 2 éve együtt vagyok a barátommal, és egyre többet vitatkozunk! Honnan tudom, hogy csak a megszokás miatt van rá szükségem, vagy valóban úgy szeretem, ahogy kellene?? Mik a "jelei" annak, hogy már csak megszokás??
2011. szept. 3. 22:54
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Például az egyre több vitatkozás.
2011. szept. 3. 22:54
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Egyre több vita, bizalom elvesztése, egymás hanyagolása.

Jobb lenne már most szakítani, mint egymás idejét pocsékolni.

2011. szept. 3. 22:55
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

nincs olyan, hogy igazi

alkalmazkodni kell

de te hülye vagy ehhez

2011. szept. 3. 22:57
 4/10 A kérdező kommentje:
nálunk a több vita azt jelenti, hogy havonta max 1-szer összeveszünk, csak nekem ez szokatlan.... ugyanúgy foglalkotik velem, sőt mióta "többet vitázunk" talán még figyelmesebb lett...
2011. szept. 3. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

"Honnan tudja az ember, hogy az aktuális barátja-e az igazi?"

Hát gondolom az igazi, valós, fizikai valójában jelen lévő barátod a mostani jelenlegi párod. De lehet hogy nem, és egy másik dimenzióban van az "igazi" barátod, és ő csak egy hologram.

2011. szept. 3. 22:58
 6/10 Walk With Me ***** válasza:
73%
Eleinte nem lehet tudni. Telnek az évek, és majd a végén kiderül. Mondjuk szerintem pár év alatt (főleg ha összeköltöztök) megismeri egymást annyira a két ember, hogy nagyjából valami elképzelése legyen arról, hogy képes lenne-e leélni az életét a másikkal.
2011. szept. 3. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem hiszem, hogy agyal ezen, aki úgy érzi, a párja az igazi. A barátomat perpill az igazinak érzem. Aztán ha később kiderül, hogy mégse ő, majd problémázok akkor ezen.

20L

2011. szept. 3. 23:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkoztam, hogyha tényleg az igazinak érezném, akkor ilyenen nem gondolkoznék... de ilyenkor arra gondolok, hogy 2 év sok idő, és nyilvánvalóan nem értünk mindenben egyet, de attól még szeretem
2011. szept. 3. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem lenne igazi, azt irná rajta: Made in China.
2011. szept. 4. 08:41
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy komolyra forditva a szót, minden kapcsolatban van vita. Szerintem a havi egy az még belefér. A vitákat úgy lehet a legjobban elkerülni, hogy nem kell önzőnek lenni. Ha valami probléma van, nem kell kiakadni, ha másiknak szarul esik valami, nem az a megoldás, hogy cseszegeted, hogy miért hangoztatja állandóan és ha nem változik a másik hozzáállása még csodálkozik, hogy kiakad érte. Alkalmazkodni kell egymáshoz, mindkét félnek a másikhoz és nem csak az egyiknek. Ha találsz valakit, aki szeret annyira, hogy kompromisszumokat kössön érted és te is megtennéd ezt érte, akkor jó uton jársz a tökéleteshez. Persze erre még rengeteg minden rájön. Szeretet, bizalom, stb, stb. De ha visszanézek a kapcsolataimra, akkor az volt a porbléma, hogy én mindent megtettem volna értük, alkalmazkodtam hozzájuk, ők viszzont nem tették meg ezt. És ha egy kapcsolatban nem egyenrangu felek vagytok, akkor az nem lehet igazi. 22F
2011. szept. 4. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!