Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja az ember, hogy az aktuális barátjae az igazi?
Figyelt kérdés
Már több mint 2 éve együtt vagyok a barátommal, és egyre többet vitatkozunk! Honnan tudom, hogy csak a megszokás miatt van rá szükségem, vagy valóban úgy szeretem, ahogy kellene?? Mik a "jelei" annak, hogy már csak megszokás??2011. szept. 3. 22:54
1/10 anonim válasza:
Például az egyre több vitatkozás.
2/10 anonim válasza:
Egyre több vita, bizalom elvesztése, egymás hanyagolása.
Jobb lenne már most szakítani, mint egymás idejét pocsékolni.
3/10 anonim válasza:
nincs olyan, hogy igazi
alkalmazkodni kell
de te hülye vagy ehhez
4/10 A kérdező kommentje:
nálunk a több vita azt jelenti, hogy havonta max 1-szer összeveszünk, csak nekem ez szokatlan.... ugyanúgy foglalkotik velem, sőt mióta "többet vitázunk" talán még figyelmesebb lett...
2011. szept. 3. 22:58
5/10 anonim válasza:
"Honnan tudja az ember, hogy az aktuális barátja-e az igazi?"
Hát gondolom az igazi, valós, fizikai valójában jelen lévő barátod a mostani jelenlegi párod. De lehet hogy nem, és egy másik dimenzióban van az "igazi" barátod, és ő csak egy hologram.
6/10 Walk With Me válasza:
Eleinte nem lehet tudni. Telnek az évek, és majd a végén kiderül. Mondjuk szerintem pár év alatt (főleg ha összeköltöztök) megismeri egymást annyira a két ember, hogy nagyjából valami elképzelése legyen arról, hogy képes lenne-e leélni az életét a másikkal.
7/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy agyal ezen, aki úgy érzi, a párja az igazi. A barátomat perpill az igazinak érzem. Aztán ha később kiderül, hogy mégse ő, majd problémázok akkor ezen.
20L
8/10 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkoztam, hogyha tényleg az igazinak érezném, akkor ilyenen nem gondolkoznék... de ilyenkor arra gondolok, hogy 2 év sok idő, és nyilvánvalóan nem értünk mindenben egyet, de attól még szeretem
2011. szept. 3. 23:07
9/10 anonim válasza:
Ha nem lenne igazi, azt irná rajta: Made in China.
10/10 anonim válasza:
Amúgy komolyra forditva a szót, minden kapcsolatban van vita. Szerintem a havi egy az még belefér. A vitákat úgy lehet a legjobban elkerülni, hogy nem kell önzőnek lenni. Ha valami probléma van, nem kell kiakadni, ha másiknak szarul esik valami, nem az a megoldás, hogy cseszegeted, hogy miért hangoztatja állandóan és ha nem változik a másik hozzáállása még csodálkozik, hogy kiakad érte. Alkalmazkodni kell egymáshoz, mindkét félnek a másikhoz és nem csak az egyiknek. Ha találsz valakit, aki szeret annyira, hogy kompromisszumokat kössön érted és te is megtennéd ezt érte, akkor jó uton jársz a tökéleteshez. Persze erre még rengeteg minden rájön. Szeretet, bizalom, stb, stb. De ha visszanézek a kapcsolataimra, akkor az volt a porbléma, hogy én mindent megtettem volna értük, alkalmazkodtam hozzájuk, ők viszzont nem tették meg ezt. És ha egy kapcsolatban nem egyenrangu felek vagytok, akkor az nem lehet igazi. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!