Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, "az ember nincsen összenőve a párjával". Szerintem se, de én nem is így értem ezt. Én is normális vagyok?
Nem igaz, hogy nekem mindegy, csak kapcsolat legyen. Az első én vagyok, utánam viszont a párom az első. A rutint mindig szerettem, szerintem ha valami jó az jó, nem szeretek változtatgatni. És mivel képtelenség hogy 2 embert azonos dolgok érdekeljenek, csinálunk külön is dolgokat, van tehát külön életünk is, de nem sok és szerintem ez így jó. Nem unjuk egymást. Tehát nem vagyunk együtt a nap 24 órájában, ha így értetted.
Röviden, szerinted nem vagyok normális, értem.
overly attached girlfriend... :D (ha 9gagezel, érted.. ha nem, akkor í.j.)
viccet félretéve, elég elkeserítő a látvány, hogy te tanácsot vársz, de ha valaki csak a te érdekedben szól, akkor lealázod szavakkal...
te ide véleményt kérni jöttél, nem pedig rárivallni másokra, ugye?
egyébként egyetértek a fent elhangzottakkal, az ilyen kapcsolatok nem tartanak sokáig, és a párod előbb-utóbb úgyis rád fog unni.. nincs olyan, hogy nem... most még csak szeretsz vele lógni, később már nem bírod majd elviselni ha lesz élete rajtad kívül, aztán már egyre jobban kisajátítod... ezt senki nem bírja elviselni.
most még talán változtathatsz a dolgon.
és még valami: mikor én voltam kb 16-17 éves, folyton azzal szembesültem, hogy az összes barátnőmnek fontosabb lett a pasija, mint én, senkivel nem lehetett elmenni moziba, mert ott lihegett a nyakában a pasija..
egy szónak is száz a vége, így még a barátaidat is el fogod veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!