Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is van ilyen ember az életetekbe?
Ez elég nagy általánosítás utolsó :)
Általában az ilyen esetekböl sülnek ki a soha többé nem látják egymást esetek, mert megszakad a barátság.
Bár a srác biztosan hajt a kérdezöre, így elöször biztos együtt lesznek egy ideig.
Én voltam a #2.
Szóval ez nem általánosítás. Fiú és lány között olyan hogy barátság nem létezik. Előbb-utóbb valamelyik többet akar. Aki azt mondja hogy már pedig nála nem az hazudik.
99,999999%-ban igaz.
Te is elismerted kérdező, hogy lehet nem tudsz majd nemet mondani neki. Egyszóval vágysz rá, a közelségére, az érintésére és így tovább. Mi ez ha nem szerelem???
Én is így voltam 1pasival egy éve.Én teljesen bele voltam/vagyok zúgva.Úgy néz ki, hogy most ő is többet étez barátságnál.
Egy idő után szerintem te is biztos leszel abba, hogy szereted.És szerintem ezek a kapcsolatok a legjobbak:D
Nekem is volt ilyen csak az a baj, hogy nekem rosszul sült el nagyon. Eszméletlen jól éreztem magam egy fiúval akivel egy edzésre jártunk, kosaraztunk. És mindig amikor jött és rám mosolygott már nagyon boldog voltam, máskor ha csak egy szót is rossz hangsúllyal ejtett ki már elszomorított, mert ő is szomorú volt. 1 év után rájöttem hogy belezúgtam, még 1 évig ,,szopattam" saját magam azzal, hogy szeret-e vagy sem. Ugyanezek voltak nálunk is, fogta a kezem, megcsókolt... velem táncolt szalagavatón stb... A második évben volt már barátnője de még ennek ellenére is tett felém lépéseket(vagyis számomra és saját magamnak bemagyarázott tettek amiket én annak jeléül vettem, hogy tetszem neki), mikor megpróbáltam neki elmondani azt, hogy szerelmes lettem belé akkor olyan idegenül és teljesen furcsán nézett rám, és mondta hogy csak barátok vagyunk semmi több. Nagyon rossz érzés volt. Mielőtt te is belevágnál, hogy elmondd neki szerintem bizonyosodj meg róla hogy ő mit érez. Lehet ez nagyon nagy szerelem is vagy nagyon nagy csalódás a végén.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!