Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is van ilyen ember az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is van ilyen ember az életetekbe?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon mély a kapcsolatom... Egyszerűen nem tudom hova tenni. Néha egy egy kis megszólalásával hihetetlen boldoggá tud tenni máskor meg egy félszó miatt összetör. Mindent meg tudok vele beszélni, hihetetlen jó barát. De valamikor meg úgy érzem szerelmes vagyok belé. Egyszerűen nem tudom hova tenni, ami lehet mondjuk a köztünk levő távolság miatt is... Veletek is volt ilyen?
2011. nov. 2. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyértelmüen szerelmes vagy belé ezek alapján... Velem is volt ilyen.. csak én olyanba szerettem bele, akivel úgyse lehetett volna semmi... Ennek ellenére folyton vele foglalkoztam és nagyon könnyen felvidított, megbántott, már csak a közelsége is sokat jelentett.. stb.
2011. nov. 2. 18:14
 2/11 anonim válasza:
Szerelmes vagy, csak nem akarod beismerni. Az efféle barátságokból alakulnak ki később az elszakíthatatlan párkapcsolatok és házasságok.
2011. nov. 2. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez elég nagy általánosítás utolsó :)

Általában az ilyen esetekböl sülnek ki a soha többé nem látják egymást esetek, mert megszakad a barátság.

Bár a srác biztosan hajt a kérdezöre, így elöször biztos együtt lesznek egy ideig.

2011. nov. 2. 18:26
 4/11 A kérdező kommentje:
A fiú nem hajt rám :) Ő nemrég volt túl egy nagy szakításon és elég rossz állapotban van. én persze próbálok mindig mellette lenni már amennyire ez lehetséges interneten keresztül... Most a mindennap más lánnyal van korszakát éli ki bár kezd végre megnyílni felém elmondja a dolgait és ez nagyon jól esik. Mikor együtt vagyunk, fogja a kezem de ez teljesen más érzés mintha a barátom fogná. Sokkal melegebb és gyengédebb... Nagyon szeretem őt, de nem tudom hogy szerelmes vagyok-e... Az a probléma hogy nekem viszont van barátom, bár elég friss a dolog. És jól megvagyunk, de félek, ha felkerülök majd Pestre tanulni, nem fogok tudni nemet mondani ennek a fiúnak ha úgy alakulna...
2011. nov. 2. 18:34
 5/11 anonim válasza:

Én voltam a #2.

Szóval ez nem általánosítás. Fiú és lány között olyan hogy barátság nem létezik. Előbb-utóbb valamelyik többet akar. Aki azt mondja hogy már pedig nála nem az hazudik.

99,999999%-ban igaz.

Te is elismerted kérdező, hogy lehet nem tudsz majd nemet mondani neki. Egyszóval vágysz rá, a közelségére, az érintésére és így tovább. Mi ez ha nem szerelem???

2011. nov. 2. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Így van,én a párommal vagyok így(szerencsére eddig nagyon kevésszer éreztem szomorúságot miatta,inkább a boldogság része van jelen).Szóval belezúgtál.Mi is barátokként kezdtük,aztán összejöttünk,mert éreztük,hogy ez több barátságnál.
2011. nov. 2. 18:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom hogy csak én érzek így vagy ő is... Egyszer mikor náluk voltunk és bemutatott a családjának megcsókolt... Utána azt mondta csak azért mert kedvel és egy kedves és aranyos lány vagyok. de nincs kész következő kapcsolatra.
2011. nov. 2. 19:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is így voltam 1pasival egy éve.Én teljesen bele voltam/vagyok zúgva.Úgy néz ki, hogy most ő is többet étez barátságnál.

Egy idő után szerintem te is biztos leszel abba, hogy szereted.És szerintem ezek a kapcsolatok a legjobbak:D

2011. nov. 2. 20:39
 9/11 AgeOne válasza:

Nekem is volt ilyen csak az a baj, hogy nekem rosszul sült el nagyon. Eszméletlen jól éreztem magam egy fiúval akivel egy edzésre jártunk, kosaraztunk. És mindig amikor jött és rám mosolygott már nagyon boldog voltam, máskor ha csak egy szót is rossz hangsúllyal ejtett ki már elszomorított, mert ő is szomorú volt. 1 év után rájöttem hogy belezúgtam, még 1 évig ,,szopattam" saját magam azzal, hogy szeret-e vagy sem. Ugyanezek voltak nálunk is, fogta a kezem, megcsókolt... velem táncolt szalagavatón stb... A második évben volt már barátnője de még ennek ellenére is tett felém lépéseket(vagyis számomra és saját magamnak bemagyarázott tettek amiket én annak jeléül vettem, hogy tetszem neki), mikor megpróbáltam neki elmondani azt, hogy szerelmes lettem belé akkor olyan idegenül és teljesen furcsán nézett rám, és mondta hogy csak barátok vagyunk semmi több. Nagyon rossz érzés volt. Mielőtt te is belevágnál, hogy elmondd neki szerintem bizonyosodj meg róla hogy ő mit érez. Lehet ez nagyon nagy szerelem is vagy nagyon nagy csalódás a végén.

Sok sikert!

2011. nov. 4. 20:29
 10/11 anonim válasza:
Én is igy voltam 3év barátság után elmondta többet érez,hát én is többet éreztem és csak 2 honapig voltunk eggyütt sajnos mindent tudtunk egymásról már nem voltak gátlások sem semmi,nagyon egyformák voltunk ez volt a baj. Nem minden esetbe jó az ilyen csak sajnos megint ugyan igy vagyok de félek ujra bele vágni :/
2012. okt. 26. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!