Kialakulhat hosszútávú, akár életre szóló kapcsolat két olyan ember közt, akik teljesen különböző stílusúak?
Megismerkedtem egy pasival, aki tényleg vonzó, kedves, és nagyon jókat tudunk beszélgetni, hasonlóan vélekedünk alapvető családi, párkapcsolati dolgokról, hasonló a zenei ízlésünk, egyebeket tekintve azonban teljesen különbözőek vagyunk.
Én a nyugodt, családcentrikus, "otthon ülős típus" vagyok, aki néha koncertekre, színházba, kiállításokra, felolvasó esteke jár, és imád olvasni. Főiskola mellett dolgozom főállásban, és próbálom tudatosan építeni az életem.
Ő meg... Dolgozik, tetoválónak tanul és tetovál, állandó bulik, edzőterem, haverok, öt percet képtelen nyugodtan megülni a fenekén. :)
És hát, randira hívott. Tényleg kedves, jó vele beszélgetni, és nagyon vonzó, azonban nehezen tudnám elképzelni magam mellette egy hosszú távú kapcsolatban. Kinőttem már a "járogatásból", szeretnék már végre egy kiegyensúlyozott, "komoly" párkapcsolatot, de félek, hogy rövid időn belül előjönnének a különbözőségből adódó problémák. Engem ugyan nem zavar, hogy ilyen pörgős, nem féltékenykedem, de én nem vágyom a vad bulikra például...
Érdemes belevágni egy ilyenbe? Elsülhet ez jól is, vagy eleve halott az ügy?
23L, a fiú pedig 26 éves.
1.Az ellentétek vonzzák egymást.
2.Egy próbát megér. Ha nem sül el jól, és csak járogatás lesz, az úgysem tart tovább néhány hónapnál..szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!