Működhet hosszútávon egy kapcsolat két különböző ember között? Elsősorban azok tapasztalata érdekelne, akik már hosszú ideje együtt vannak és a különbözőségük ellenére működik a dolog, persze az is érdekel, akinek pont ebből akadt konfliktusa.25/N
11 éve együtt,1 kislányunkkal(2,5)élünk boldogan,mai napig nagy szerelemben,igaz voltak és lesznek időszakok mikor több energiát kell a kapcsolatba fektetni,hogy működhessen tovább,de nekünk megy!
Ő igazi oroszlán tipus,én bika vagyok,tehát szinte semmiben nem passzolunk!!ezért egészítjük ki egymást!
Mi 1,5 éve vagyunk ugyanígy együtt.
Én suliba járok, ő melózik. Hétköznap van 1-2 szabadnapom, ő dolgozik, néha hétvégén is.
Én mindig mennék valamerre, nem szeretek a 4 fal között ülni, ő meg maradna otthon.
Nehézkesen indult a kapcsolatunk, de már megszoktuk, hogy sok dologban különbözünk.
Kompromisszumokat kötünk.
mi 3,5 éve vagyunk együtt. én délelőtt dolgozom, ő van, hogy este 11-kor ér haza. minden második szombatja melós. ő bika, tehát nyugodt, én ikrek, tehát idegbeteg. mindenért ugatok, ő ritkán szól. én inkább pop párti vagyok, inkább rádiót hallgatok, ő rocker. én spur vagyok, ő is vigyáz a pénzre, de máshogy mint én. és még nem mondtam a külső különbségeket: ő 193, én 148. ő vékony, én inkább erősen molett...
soroljam még? viszont szeretjük egymást, és el lehet fogadni a másikat így is, lehet alkalmazkodni. sok sikert.
2 éve vagyunk együtt. Amikor betelik a pohár, akkor iszonyat nehéz, de ha kidurrogom magam, utánna minden rendben lesz.
Nem akarjuk egymást megváltoztatni, csupán arra szoktuk a másikat kérni, hogy egy-egy kis időre próbálj belekóstolni a másik életébe (ennek ugye a bevállalósságnál van szerepe).
Hát nem tudom, szerintem ugyanolyan emberrel, amilyen én vagyok az unalomtól halnék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!