Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyílt kapcsolat. Hosszútávon működhet?
Hát, azért én akkor sem gondolnék ilyenre...Plusz biztos h nem lenne hosszútávú a kapcsolatotok, bocsi, de ez nem fér bele egy 'komoly' kapcsolatba szerintem.
Foglald le magad, gondolom van elég tennivalód, ha még gyereked is van, plusz magadnak is tudsz örömet szerezni és szerintem jobb lenen úgy várni, hogy tudod h ő sem volt mással és te sem.
Én egyáltalán nem ítéllek el ezért,teljesen természetes dolognak tartom,amit érzel.Több kultúrában teljesen elfogadott,ha több párja van valakinek,nem mindenhol kezelik szentségtörésként.
Azt gondolom,hogy magadban kell tisztáznod,hogy mit szeretnél.A szex és a gyengédség csak egy része a dolognak,azonban nem egyszer előfordult már,hogy ilyen kapcsolat meghozta a szerelmet is,mert a másik férfi olyat tudott,amit az eredeti férj nem.Ha ez megtörténne,az nagyon súlyos következményekkel járna,ezt te is tudod.
Ha azonban meg tudnál maradni az először említett szinten,akkor sem gondolnék rólad rosszat és remélném,hogy boldog leszel.
30/F
Én inkább szakítanék a barátommal, mielőtt kimegy külföldre, és tudjuk előre, hogy nagyon hosszú időn keresztül csak nagyon rövid ideig láthatjuk a másikat ha egyáltalán láthatjuk.
Szerintem nektek is el kellett volna fogadni, mikor kiment, hogy jó volt, szerettétek egymást, és nem a szerelem miatt van vége, hanem a távolság miatt. Ha nyitott kapcsolatoznátok, akkor abból csak féltékenykedés lenne, aztán mire újra hazajönni, abba sem bírnátok hagyni a nyitott kapcsolatot, stb, stb...
Inkább szakítsatok, mielőtt eldurvul a viszonyotok.
nyílt kapcsolat = azzal kefélsz akivel csak akarsz, de mégis van valaki aki miatt nem vagy egyedül. A Felelősségvállalás megtagadása.
nincs értelme. LEgalább az egyik fél szenved tőle.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!