Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet többször feltétel...

Lehet többször feltétel nélkül szeretni? Vagy csak egy embert tud szerintetek az ember feltétel nélkül párjaként szeretni, még ha az a kapcsolat nem is sikerült?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 00:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet! Legalábbis nekem eddig sikerült. Más kérdés, hogy soha nem érte meg - mindig pofára ejtettek. Írod, hogy neked sem jött össze így. Én most már úgy vagyok vele, hogy a feltétel nélküli szeretetet félretéve először inkább óvatos leszek, és nem hagyom, hogy mindent megcsináljanak velem!
2010. okt. 14. 00:29
 2/13 anonim ***** válasza:
A szerelem soha nem feltétel nélküli szeretet, hiszen ha nem lenne feltétele, nem tudna elmúlni.
2010. okt. 14. 00:39
 3/13 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne feltétel, nem tudna elmúlni :D...

Hát, nem is akar elmúlni :D... pont ez a lényege a feltétel nélküli szeretetnek, igen. Hogy mindig szereted. A szerelem múlik el idővel.

És hát, az élet megy előrébb.

Én azt hittem,hogy csak egyszer lehet feltétel nélkül. Ez alatt a nagyon mély kötődést értem, ami a legmélyebb személyiségjegyekhez történő vonzódást jelenti.

2010. okt. 14. 00:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, csak egyszer lehet. Utána már soha semmi esélyed nem lesz rá. Higgy nekem. Bele van írva a nagy fekete könyvbe!

Amúgy meg milyen szeretet az, amit nem viszonoznak? Az nem szeretet, az vagy függés vagy beteges vonzalom vagy mánia... Ne csinálj magadból lábtörlőt!!! Egy férfi sem ér annyit!

2010. okt. 14. 00:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagy fekete könyv, hú de vicces :D :D :D. Szal most lehülyéztél?:D Hát, igen, nem kéne magamból lábtörlőt csinálni, és télleg azt csináltam magamból, annyira szerettem. Nemtom, miért nem hagytam a fenébe.
2010. okt. 14. 01:07
 6/13 A kérdező kommentje:
De létezik viszonzatlan szerelem... és szeretet is. Vagy viszonzatlan szeretet szerintetek nem létezik?
2010. okt. 14. 01:08
 7/13 anonim ***** válasza:

nálam a feltétlen szeretet azt jelenti, hogy bármit is csinál, szeretem...de nem türöm el, hogy bármit megtegyen...de attól még szeretem...:( ez hülyén hangzik de igy van:S:D

22L

2010. okt. 14. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
En regen azt hittem, hogy egyet lehet, de most mar el tudom kepzelni, hogy vannak olyan emberek es helyzetek, amiben lehet nem egyszerre, hanem egymas utan tobbszor szeretni. Pl. valaki szereti a ferjet, aki meghal. Ra 4 evre mondjuk talalkozik egy masik ferfival es ot is szeretheti, ettol az elso emleket nem fogja megszegyeniteni. Ha a kapcsolat nem sikerult viszont, akkor nem az az ember volt az igazi, tovabb kell keresni. Talan tobbszor azt hiszi, hogy megtalalta az igazit es utolag kiderul, hogy nem? Vannak "szerelmes tipusu" emberek. Mindenki mas ilyen szempontbol is.
2010. okt. 14. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg CSAK feltétel nélkül lehet szeretni. Aminek feltétele (ára) van, az nem szeretet, hanem üzelt.
2010. okt. 14. 13:33
 10/13 A kérdező kommentje:

Hát, pedig szerintem nagyon is van feltétel nélküli szeretet.

Köszi a kommenteket.

2010. okt. 14. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!