Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet többször feltétel...

Lehet többször feltétel nélkül szeretni? Vagy csak egy embert tud szerintetek az ember feltétel nélkül párjaként szeretni, még ha az a kapcsolat nem is sikerült?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 00:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is ismerek olyan embert, aki már többször úgy érezte, hogy megtalálta az igazit. Én most érzem először ezt. Tényleg vannak szerelmes típusú emberek, és én se tartozom közéjük.
2010. okt. 14. 22:23
 12/13 A kérdező kommentje:
De ugye, ha utólag rájön, hogy mégse ő az, akkor mégse szeretett ő feltétel nélkül. Én is rájövök lehet később arra, hogy nem szerettem, bár erre semmi esélyt se látok.
2010. okt. 14. 22:24
 13/13 Makacs Kun válasza:

Én mindig feltétel nélkül szerettem. Mint egy hűséges kutya. Az sem volt feltétel, hogy viszonozzák.

Nem is viszonozták.

2012. okt. 17. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!