Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő- és lánytársaim: Szerintetek melyik a legnyomósabb félrelépési ok? Erről sajnos olyan keveset beszélnek társadalmunkban. Többi lenn.
Én ha meg is csaltam a barátom, sose bosszúból. A szemet szemért elv, szerintem gyerekes. Ha engem átvertek, akkor azzal a lendülettel dobtam ki, és mentem tovább.
Kétszer fordult elő, nem vagyok rá büszke. Az egyik az első kapcsolatomban történt. Szörnyű volt a szex vele, nekem nem volt összehasonlítási alapom így nem tudtam h most bennem van-e a hiba vagy sem. Egy évig tűrtem, próbáltam jobbá tenni, de gyakorlatilag semmit sem éreztem belőle. Aztán összeismerkedtem egy másik sráccal, többször lefeküdtünk, isteni volt vele a szex (átlag mérettel rendelkezett, de az exemmel ellentétebn tudta, hogy mit hogy kell csinálni :) ). Végül 2 hét után otthagytam az első barátom.
A második esetnél, sajnos nem voltunk egy szellemi színvonalon. Nem tudtam vele úgy igazán jóízűt beszélgetni, és ez nagyon hiányzott. Végül ennek is félrelépés lett a vége, miután összefutottam egy intelligens sráccal.
Egyikre sem vagyok büszkre, de azóta felnőttem, és idejében lépek, ha valami nem működik. :)
Nem mindig van nyomós ok, előfordul, hogy csak szórakozásból lép félre valaki, mert izgalmas.
De ha a legnyomósabb okra gondolok, akkor nekem a szerelem hiánya jut eszembe. A lány nem szereti a fiút, de nem szakít vele, mert így legalább elmondhatja magáról, hogy van kapcsolata (nem tudom, mi ebben olyan jó), közben megismerkedik valakivel, kipróbálja, hogy vele milyen a szex, elgondolkodik, miben lehetne más vele a kapcsolat. Ha a srác össze akar vele jönni, dobja az előzőt, ha nem, akkor megmarad a titkos szexuális kapcsolat. Írom mindezt lányként.:)
Nem olvastam el a linket - a félrelépésre nincsen nyomós ok!
El kell válni, aztán lehet annyifelé kefélni, amennyifele akar az ember. Nem olyan bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!