Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő- és lánytársaim: Szerintetek melyik a legnyomósabb félrelépési ok? Erről sajnos olyan keveset beszélnek társadalmunkban. Többi lenn.
Szerintem nem létezik a félrelépéshez nyomós ok.
Ha valami nincs meg azt meg kell mondani, ha nincs hajlandóság a kompromisszumra akkor le kell zárni a kapcsolatot és megtisztelni azt akit valaha szerettél azzal, hogy amíg ez nem történik meg addig nem nézel félre, mert ha ez megtörténik ,már ott nincs meg a hajlandóság a megfelelő útra lépésre, gyáva, életképtelen emberrel meg ki akar élni?
Ha megcsalnak számomra nincs olyan ok, hogy de szeretem, megbocsájtok akár "sima" pasim akár férjem, majd szeretek mást aki megérdemli. Felmelegítva csak a káposzta jó, nem lesz olyan mint előtte soha, akárki mondja, hogy de.
Gerinctelenség mindkét nem részéről.
Ajánlom olvasni Csáth Géza Naplóját. Sok kérdésre választ kapnak a hölgyek, hogy mi játszódik le a férfiakban.
Aki nem tudná, Csáth Géza Kosztolányi Dezső unokaöccse volt, orvos.
Az elhanyagoltság szerintem a leggyakoribb ok, akár szexuális, akár lelki értelemben.
Persze az ideális, ha ilyenkor megoldják a problémát, vagy szétválnak útjaik. De az életben ez általában nem így működik.
Nagyon kevés pár van, aki felbont egy 15-20-25 éves házasságot, akármennyire is boldogtalanok, együtt maradnak, általában a biztonság és a pénz miatt.
Itt Gyik-en olyan sok az erkölcscsősz, hogy nem is igaz. Én is elítélem a megcsalást, de ez már olyan unalmas szöveg, hogy előbb szakítani kell...
Aha hát persze, mert ez pont így szokott történni. Épp megcsókolna a pasi/csaj, akivel már régóta izzik a levegő, de te azt mondod, várj, előbb szakítanom kell, este 8-kor találkozunk nálad...
Hát hogyne! Legyünk már életszerűek :D Az emberek többsége nem tervezi el, hogy megcsalja a másikat, csak él a lehetőséggel. Persze mondhatna nemet, de ott már nem az agyé a főszerep. szerintem ez nagyon logikus. minthogy az is, hogy megcsalás nem csak akkor történik, amikor hatalmas megoldandó problémák vannak egy kapcsolatban...
Aki ezeket nem látja be az egyszerűen álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!