Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nő- és lánytársaim: Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő- és lánytársaim: Szerintetek melyik a legnyomósabb félrelépési ok? Erről sajnos olyan keveset beszélnek társadalmunkban. Többi lenn.

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 25. 11:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
Legfőbb okok a szex, szeretet és a beszélgetés hiánya így egyben.
2014. jan. 25. 12:24
 12/28 anonim ***** válasza:
63%
Mindegyikre elég jó megoldás lenne a szakítás.
2014. jan. 25. 12:26
 13/28 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem létezik a félrelépéshez nyomós ok.

Ha valami nincs meg azt meg kell mondani, ha nincs hajlandóság a kompromisszumra akkor le kell zárni a kapcsolatot és megtisztelni azt akit valaha szerettél azzal, hogy amíg ez nem történik meg addig nem nézel félre, mert ha ez megtörténik ,már ott nincs meg a hajlandóság a megfelelő útra lépésre, gyáva, életképtelen emberrel meg ki akar élni?

Ha megcsalnak számomra nincs olyan ok, hogy de szeretem, megbocsájtok akár "sima" pasim akár férjem, majd szeretek mást aki megérdemli. Felmelegítva csak a káposzta jó, nem lesz olyan mint előtte soha, akárki mondja, hogy de.

Gerinctelenség mindkét nem részéről.

2014. jan. 25. 12:30
 14/28 anonim ***** válasza:
64%

Ajánlom olvasni Csáth Géza Naplóját. Sok kérdésre választ kapnak a hölgyek, hogy mi játszódik le a férfiakban.

[link]

Aki nem tudná, Csáth Géza Kosztolányi Dezső unokaöccse volt, orvos.

2014. jan. 25. 12:41
 15/28 anonim ***** válasza:
71%
12:41 beleolvastam, arról szól, hogy minden szobalányt és az összes szembejövő csajt végigkúrta. Biztos van ilyen is, de ez alapján ne általánosítsunk, hogy "mi játszódik le a férfiakban".
2014. jan. 25. 13:13
 16/28 anonim ***** válasza:
71%
Nekem így, ahogy leírták, egyik sem lenne ok. Ha már sehogy nem tudnánk rendbehozni a kapcsolatot, inkább értelmesebb döntés külön menni.
2014. jan. 25. 13:18
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

Az elhanyagoltság szerintem a leggyakoribb ok, akár szexuális, akár lelki értelemben.

Persze az ideális, ha ilyenkor megoldják a problémát, vagy szétválnak útjaik. De az életben ez általában nem így működik.

Nagyon kevés pár van, aki felbont egy 15-20-25 éves házasságot, akármennyire is boldogtalanok, együtt maradnak, általában a biztonság és a pénz miatt.

2014. jan. 25. 13:28
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
Nincs rá nyomós ok. Elfogadható ok sincs. Ha meglátom a páromon kívül másban a férfit, akkor leülök párommal beszélgetni, hogy baj van. Azért, mert emberként kezelem, nem ruhadarabként. Pláne, ha tudom a baj okát is. Nem új partner kell, hanem kinyitni a pici számat, mert a psik többsége vak, és észre sem veszi, hogy pl. fos, amit az ágyban művel. Az meg, hogy a nő megjátssza, aztán mást keres és közli, hogy bocs csak kamu volt, az meg mindennek a teteje. Ha megjátssza, mégis mi a bánatos lótúróból kéne annak a szerencsétlen pasinak tudnia, hogy nem ért célba?! Nálam nincs megfelelő ok a félrelépésre, és megbocsájthatatlan. Bizalom nélkül nincs jó kapcsolat, és egy ilyen után nincs bizalom.
2014. jan. 25. 13:39
 19/28 anonim ***** válasza:
79%
A megcsalásra számomra nincsenek okok, csakis kifogások. Nem volt arra képes, hogy a szemembe mondja, mi a baja, ezért ha kiderül a másik kifogásokat gyárt (rossz volt a szex, nem törődtél velem... blablabla). Ezeket meg lehet beszélni, csak az aljas emberek csalják meg a párjukat, a könnyebb utat választva. Ezért számomra a megcsalás megbocsáthatatlan, mert soha többé nem tudnék bízni benne. Akkor meg értelmetlen.
2014. jan. 25. 17:04
 20/28 anonim ***** válasza:
47%

Itt Gyik-en olyan sok az erkölcscsősz, hogy nem is igaz. Én is elítélem a megcsalást, de ez már olyan unalmas szöveg, hogy előbb szakítani kell...

Aha hát persze, mert ez pont így szokott történni. Épp megcsókolna a pasi/csaj, akivel már régóta izzik a levegő, de te azt mondod, várj, előbb szakítanom kell, este 8-kor találkozunk nálad...

Hát hogyne! Legyünk már életszerűek :D Az emberek többsége nem tervezi el, hogy megcsalja a másikat, csak él a lehetőséggel. Persze mondhatna nemet, de ott már nem az agyé a főszerep. szerintem ez nagyon logikus. minthogy az is, hogy megcsalás nem csak akkor történik, amikor hatalmas megoldandó problémák vannak egy kapcsolatban...

Aki ezeket nem látja be az egyszerűen álszent.

2014. jan. 25. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!