Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mitől olyan taszító a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől olyan taszító a házassági szerződés gondolata hogy egy több éves kapcsolat és házassági terv egyik pillanatról a másikra megsemmisül miatta?

Figyelt kérdés

Csak igen röviden: jól menő vállalkozó vagyok. 3 éve együtt járok a barátnőmmel. Már akkor jól menő üzletem volt mikor megismertük egymást.

Részemről nem erőltetném a házasságot, mert nem attól szeretek valakit hogy van egy szar papírom róla.

De a barátnőm másképp gondolja, ő hivatalos viszonyt akar = házasság.

Oké. Legyen.

De részemről csakis „amerikai típusú” házassági szerződéssel lehet szó a dologról, amely világosan rögzíti a felek vagyoni helyzetét és azt a kitételt hogy a házasság felbontása esetén egyik fél sem léphet fel a másikkal szemben semmiféle igénnyel.

Megjegyezném, hogy csak a barátnőm léphetne fel igénnyel, én nem, mert nekem rengeteg vagyontárgyam van, míg neki a minimálbéres bolti eladói állásán kívül a világon semmije, csak a szaros bugyija ami rajta van. Ennyi.

És az eredmény: veszekedés, „nem szeretsz” „azt hiszed csak a pénzed miatt mennék hozzád?” stb.

És elrohanás.

???

De ha nem a pénzem miatt jönne hozzám, akkor miért olyan nagy gond ez a szerződés?

2014. jan. 29. 11:59
 51/101 anonim ***** válasza:
100%

"az utolsó ember se keres nálam nettó 200.000 alatt."

Ha ez így van akkor még takarítónőnek felveheted. Te írtad, h max annak lenne jó a cégednél.... Így legalább nem csak a minimálbért keresi meg havonta....

2014. jan. 29. 20:32
 52/101 anonim ***** válasza:
2%
Igazad van báttya, tedd csak helyre a kis szukát! Miről is kéne egyezkedni vele, amikor ő semmit nem rak bele a közösbe max. a (szaros) seggét, és még őőő sértődik meg??? Agyam eldobom. Persze kivenni azt akarna majd egyből! Kész p.icsa meleg málé. És a nők nagy része ilyen, vinnék még a g.ecis alsógyatyát is váláskor, tiszt. a kivételnek. Ja és egy kis statisztika: M.o.-on 2012-ben 36 ezer háztasság, 22 ezer válás. Tehát gyakorlatilag 3-ból 2 házasság válással végződik. Teljesen jogos a szerződés.
2014. jan. 29. 20:45
 53/101 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez már tuti kamu, ilyen nincs.
2014. jan. 29. 21:14
 54/101 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a lányt Te nem tiszteled, nem becsülöd és főleg nem szereted már most sem. Nincs is értelme, hogy házasságot köss vele, vagy bárkivel, aki iránt nem őszinték az érzéseid, akiben nem bízol és akit lenézel. Sajnálni tudtak, mert lehetsz bármilyen jól menő vállalkozó és bármilyen gazdag nincs igazi társad és ha így állsz hozzá, nem is lesz. Nő létemre nem vagyok a házassági szerződés ellen, akkor ha az reális alapokon nyugszik. Minden további nélkül belementem volna, hogy rögzítsük kinek milyen tulajdona van a házasság előtt, de abba nem, hogy a házasság alatt szerezett vagyon se legyen közös, főleg úgy, hogy közös gyereket is terveztünk.
2014. jan. 29. 21:18
 55/101 A kérdező kommentje:

hát eddig nem volt. most már van.

Jó ez már tuti kamu, ilyen nincs.

2014. jan. 29. 21:41
 56/101 A kérdező kommentje:

hogyne. hogy mindenki rajtam röhögjön. "itt a főnök k***ja, aki takarít, mert csak arra jó"

ugyan.

egyébként én vagyok a főnök ha nekem úgy tetszene felvehetném akárminek, akár tanácsadónak is tetszőleges díjazással.

az atyaúristen se szólhatna bele. én fizetem végső soron.

de nem teszem!

elvi kérdés.

becsülöm azt aki tanul, tanult és ezért van ott ahol.

és lenézem azt ha valaki azért van ott ahol, mert valakinek a valakije.

na hát az én cégemnél ilyen nincs, nem is lesz.

Ha ez így van akkor még takarítónőnek felveheted.

2014. jan. 29. 21:45
 57/101 anonim ***** válasza:
84%
Hallod, emberileg egy nulla vagy, egy kalap sz.r, egy nagy f.s. Kicsit nagy az arcod. Ezek után kezdem azt hinni, hogy tényleg csak a pénzedért van veled. Nulláról? És az a kis aluljáró iroda honnan volt? Lehet, hogy ha nincs a társad, te sem lennél sehol. Úristen! És ennyi aggyal szabadon. És nem, nem az a probléma, hogy elszáll a rózsaszín köd. Másoknál is el száll, de ne sírj azért kérlek, mert ezt nem te vetted észre először. Csak már nem beszél így a párjáról, mint ahogy te arról a lányról. A másik, majd ha látom, hogy az "utolsó ember" nálad többet keres 200-nál, akkor megyek, és lábat csókolok. Az ilyen sz.rrágók, mint te, soha nem fognak nettó 200-at adni senkinek.
2014. jan. 29. 21:53
 58/101 A kérdező kommentje:

akkor gyere dolgozni!

épp keresünk java, c++, Perl developert

android system developert

csak szakirányú felsőfokú végzettséggel persze, fluent english-el, és 2-3+ év valós környezetben eltöltött szakmai háttérrel.

android esetében android workshop UK/US papír is elég nem kell diploma, de jó ha van.

ha ezek megvannak jöhetsz, és meglátod, meglesz a 200.000 nettó meg még több is.

A másik, majd ha látom, hogy az "utolsó ember" nálad többet keres 200-nál, akkor megyek, és lábat csókolok. Az ilyen sz.rrágók, mint te, soha nem fognak nettó 200-at adni senkinek.

2014. jan. 29. 21:58
 59/101 A kérdező kommentje:

ez így van!

én se nélküle és ő se nélkülem.

ezt meg írtam. csak vissza kell olvasni.

ja és még meg kell köszönni annak az azóta kivonult csendestársnak aki a kezdőtőkét adta.

de azért nem kell őt fényesre csiszolni mert a befektetés legalább 10x-ét vette ki távozáskor.

(és nagy hülye volt hogy távozott mert azóta a cég Xszeresére nőtt)

Lehet, hogy ha nincs a társad, te sem lennél sehol.

2014. jan. 29. 22:02
 60/101 anonim ***** válasza:
100%

Jah,mhogy a feleségedet kur.vának hagynád szólítani, és ilyenndolgozókat vennlmfek, gratulálok..

Szerintem ez az amt mindenki meg tud tanulni(mmint a szgépek) ha akarja..

Viszont azt azért még én isnkétlem,mogy csak programozók, és szgpzsenik dznak nálad,,mert csak általuk nem működik egy ekkora bevétellel rendelkező cég.. Kétlem, hogy mindenkinek ennyit fizetnél...(mármint a többi dolgozónak) az asszisztensnek, a könyvelőnek.pénzügyesnek..stb

2014. jan. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!