Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlfújom vagy van némi igazam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlfújom vagy van némi igazam?

Figyelt kérdés

Decemberben lesz a kisfiunk két éves. A szülinapja vasárnapra esik. A férjem pár napja közölte,hogy az új munkahelyén afféle hivatal focikupa lesz, amire neki "muszáj" mennie, mert új a munkahely, és kevés is az ember. Ez pont arra a napra esne. Mondta,hogy most az ebéd helyett, legyen vacsora. Ezzel csak az a gond, hogy többen a családból vidékről jönnek, nekik még haza is kell menniük, sőt van,akinek vasárnap délután dolgozni is kell menni!

Mondtam neki,hogy hívja fel az egyik kollégáját és kérdezze meg,hogy mindenáron muszáj-e mennie, mert a fiának akkor lenne szülinapja.

Ma ezen összeveszünk, mert mondtam,hogy volt,aki nem örült a családból. Erre közölte,hogy az ő fiának a szülinapja van, igazodjon mindenki hozzánk!

Igen ám, csak,hogy itt elég sokat segítenek (anyós, anyu) a főzésben, mert egyedül nem bírnám a pici mellett, így akárhogy, de szerintem illik őket is megkérdeznem, az ő véleményükre is adnom.

Mondtam neki, hogy oké, legyen később a kaja, de akkor én nem kérek meg senkit,hogy segítsen, rendeljen tálalkat méreg drágán!

Tudom,hogy hiába hívja fel a kollégáját, akkor is el fog menni, mert tényleg úgy gondolja,hogy az új munkahely miatt muszáj, meg hát ő minden ilyen csapatbuliban benne van. Én viszont nem hiszem el,hogy nem értenék meg, hogy a fiának akkor van a szülinapja!

2013. nov. 11. 15:18
 81/91 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben még azt írtad, hogy anyukád és anyósod is segít a főzésben, tehát hárman kell megfőznötök három fogást. Ha Te akarsz egyedül főzni, akkor meg a nagyik elvannak a gyerekkel, Te padig főzöl.

Ne hisztizz, céges rendezvény van, ünnepeltek utána, vagy csatlakozik.

Ne haragudj, nem egy nagy cégnél dolgozom, de ha hónapokkal előre szólnak egy céges rendezvényről, ami azért nincs minden hétvégén, igencsak meg lenne arról a kollegáról a vélemény, aki nem tudja azt az egy napot ránk szánni!

2013. nov. 11. 20:18
 82/91 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megoldódott! :)
2013. nov. 11. 20:35
 83/91 anonim ***** válasza:
0%

"Ne haragudj, nem egy nagy cégnél dolgozom, de ha hónapokkal előre szólnak egy céges rendezvényről, ami azért nincs minden hétvégén, igencsak meg lenne arról a kollegáról a vélemény, aki nem tudja azt az egy napot ránk szánni!"

És mi lenne a nagyra becsült véleményed? Lehet, hogy azért nem akarna elmenni, mert ilyen "kedves" munkatársai vannak.

2013. nov. 11. 22:33
 84/91 anonim ***** válasza:

/Annyira nem a kérdéshez tartozik..de nálunk amióta az eszemettudom az ebéd az 3 -fél 4- re volt tehető..

Csak a kompromisszumra reagálva, ogy azt hittem colna az egész sztoriból hogy a focineste 6-igtart kb.../

2013. nov. 12. 00:06
 85/91 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát elvileg a focimeccs,addig tart, amíg ki nem esik a csapatuk, de min. 2-ig! Többek közt ezen is húztam fel magam,hogy majd ott várjunk a családdal, amíg ők kitatálják,hogy mos továbbjutottak vagy sem?

De így azt mondta,hogy így is-úgy is eljön!

A főzésben igen lenne segítségem, csak írtam még az elején,hogy többek között sem anyósom, sem anyu nem örült a délutáni-esti kajának. Erre mondta a férjem,hogy ő ezt l.szarja. Én meg úgy érzem,hogy ha ők segítenek, azért valamicske beleszólásuk is lenne!

De mindegy, így megoldódott!

2013. nov. 12. 05:12
 86/91 A kérdező kommentje:

Ja és még annyit, mert többen nem értették az ellentmondást.

Igen, tudom,hogy jövőre már nem valószínű,hogy így nagycsaládostul meg tudjuk tartani aznap. Pont ezért örültünk neki (még hónapokkal ezelőtt, amikor nem tudtuk a focit),hogy de idén még tuti mindenki aznap el tud jönni!

Természetesen felfogom nem lehet majd mindig így csinálni, de még most pont úgy alakult volna!

2013. nov. 12. 05:45
 87/91 anonim ***** válasza:
78%
Sose fogom megérteni minek kell ekkora hacacárét csinálni egy születésnap miatt.
2013. nov. 12. 06:41
 88/91 anonim ***** válasza:
100%

Nem ott volt az ellentmondás, Szivi, hanem abban, hogy egyik helyen írtad "aznap mindenki ráérne" másik helyen meg, hogy van, akinek a családból vasárnap délután is dolgoznia kell. Szóval rajtatok kívül másoknak - a vendégeknek - nem jó az az időpont, amihez Te olyan nagyon ragaszkodsz.

De gratulálok, nyertél.

A férjednek meg erőt, kitartást.

2013. nov. 12. 08:27
 89/91 A kérdező kommentje:

Látom nehéz értelmezni!

A vasárnapi EBÉD lett volna jó a család több tagjának, mert van, akinek utána még 150 km-ert kell hazautazni, ill. van, aki este megy dolgozni. Így a vacsora, amit a férjem akart nem igazán lenne jó több embernek!

Az meg,hogy nem mondom azt a vendégeknek, hogy bocsi, még nem eszünk, mert a férjem most szólt,hogy még nem estek ki, így csak két óra múlva jön...! Hát igen, lehet,hogy csak én nem vagyok ilyen! De én akkor sem várom el x embertől,hogy ahhoz igazodjon mindennel,hogy mikor ér haza apuka!

2013. nov. 12. 08:50
 90/91 anonim ***** válasza:
78%
Na, most már, mi, válaszolók se "fújjuk túl" ennyire! :D A lényeg, hogy megoldódott. :)
2013. nov. 12. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!