Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlfújom vagy van némi igazam?
Decemberben lesz a kisfiunk két éves. A szülinapja vasárnapra esik. A férjem pár napja közölte,hogy az új munkahelyén afféle hivatal focikupa lesz, amire neki "muszáj" mennie, mert új a munkahely, és kevés is az ember. Ez pont arra a napra esne. Mondta,hogy most az ebéd helyett, legyen vacsora. Ezzel csak az a gond, hogy többen a családból vidékről jönnek, nekik még haza is kell menniük, sőt van,akinek vasárnap délután dolgozni is kell menni!
Mondtam neki,hogy hívja fel az egyik kollégáját és kérdezze meg,hogy mindenáron muszáj-e mennie, mert a fiának akkor lenne szülinapja.
Ma ezen összeveszünk, mert mondtam,hogy volt,aki nem örült a családból. Erre közölte,hogy az ő fiának a szülinapja van, igazodjon mindenki hozzánk!
Igen ám, csak,hogy itt elég sokat segítenek (anyós, anyu) a főzésben, mert egyedül nem bírnám a pici mellett, így akárhogy, de szerintem illik őket is megkérdeznem, az ő véleményükre is adnom.
Mondtam neki, hogy oké, legyen később a kaja, de akkor én nem kérek meg senkit,hogy segítsen, rendeljen tálalkat méreg drágán!
Tudom,hogy hiába hívja fel a kollégáját, akkor is el fog menni, mert tényleg úgy gondolja,hogy az új munkahely miatt muszáj, meg hát ő minden ilyen csapatbuliban benne van. Én viszont nem hiszem el,hogy nem értenék meg, hogy a fiának akkor van a szülinapja!
basszus te még jól jártál...
nekem karácsonykor van a szülinapom
szerinted hányszor tartották meg gyerekoromban ?????
Szombat?
Nézd, én próbáld te is kicsit megérteni a férjed. Egy felelősségteljes ember tényleg úgy áll egy új munkahelyhez, hogy a kezdetekben igyekszik maximálisan megfelelni mindenkinek. Ez van, ilyen világot élünk, nehéz munkát kapni, hát még olyat, amit szeret is az ember, és még meg is fizetik...
Értem azt, hogy Neked nagy dolog a fiad második születésnapja. Persze, szép dolog ez egy család életében. De hidd el, semmi érzelmi sérülése nem lesz abból egy 2 éves gyereknek, ha nem pont aznap van a buli, amikor a születésnapja.
Leghamarabb 3 éves kortól vannak az embernek emlékei (!), szóval ez igazából nem az ő bulija, hanem a tiéd (tiétek).
Kompromisszumok nélkül lehet élni, csak boldogan élni mással nem nagyon...
Arról hallani sem akar,hogy ő később csatlakozzon, mi meg elkezdjük hamarabb az ünneplést!
Egyébként igen, hiába két éves, nekem, nekünk eddig nem volt mindegy, hogy tud-e róla vagy nem.
Karácsonykor volt két éve 3 hetes, ugyanúgy vettünk neki is ajándékot, hiába nem fogta még fel.
Mondom, a szombat előtt munkanap, neki meg dolgoznia kell!
Pedig ebbe belementem volna!
Hát kb. 15-en leszünk! Lehet,hogy más meg tudja csinálni, de én ennyi emberre levessel, főétellel, salátával készülni nem igazán tudok a gyerekkel egyedül!
azért ez érdekes dolog
nekem soha nem okozott gondot egy szülinap
simán megvolt a kaja süti egyebek
és volt h 14-15 gyerek volt nálunk
persze szülők nélkül
hidd el ez rosszabb mint ha csak pár rokon jönne :-))))
de majd meglátod .....
előző nap kitakarítottam bevásároltam és előkészítettem a dolgokat
aznap már csak a főzés volt és a tálalás
max egy pici rendrakás
a konyhai munkát nagyon ügyesen meg lehet szervezni alig 1-2 óra és kész volt a 3 fogás és 2 süti :-P
ma 15:28
na akkor én mit mondjak??? Én december 31-én születtem, és mindig lezárták a szülinapomat annyival, hogy "hát nem bulizunk?? Nesze itt egy sült malac"
Kedves kérdező..
Az írásodból úgy tűnik, hogy hiába írják többen a lehetséges megoldásokat, neked egyik sem megfelelő (meg valakinek aki mindenkit lepontoz)
Ha nem jó a szombat, ha nem jó a jövőhét, és nem jó az sem hogy a férjed később csatlakozik hozzátok, akkor mi a jó megoldás szerinted??? Akkor mi a kérdés?? Ha magad sem tudsz megoldást találni??
mond h mit akarsz készíteni és leírom h én milyen sorrendben csinálnám ....
nekem nem kell szombatom melóba menni szal egy csomó mindent meg tudsz csinálni aznap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!