Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlfújom vagy van némi igazam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlfújom vagy van némi igazam?

Figyelt kérdés

Decemberben lesz a kisfiunk két éves. A szülinapja vasárnapra esik. A férjem pár napja közölte,hogy az új munkahelyén afféle hivatal focikupa lesz, amire neki "muszáj" mennie, mert új a munkahely, és kevés is az ember. Ez pont arra a napra esne. Mondta,hogy most az ebéd helyett, legyen vacsora. Ezzel csak az a gond, hogy többen a családból vidékről jönnek, nekik még haza is kell menniük, sőt van,akinek vasárnap délután dolgozni is kell menni!

Mondtam neki,hogy hívja fel az egyik kollégáját és kérdezze meg,hogy mindenáron muszáj-e mennie, mert a fiának akkor lenne szülinapja.

Ma ezen összeveszünk, mert mondtam,hogy volt,aki nem örült a családból. Erre közölte,hogy az ő fiának a szülinapja van, igazodjon mindenki hozzánk!

Igen ám, csak,hogy itt elég sokat segítenek (anyós, anyu) a főzésben, mert egyedül nem bírnám a pici mellett, így akárhogy, de szerintem illik őket is megkérdeznem, az ő véleményükre is adnom.

Mondtam neki, hogy oké, legyen később a kaja, de akkor én nem kérek meg senkit,hogy segítsen, rendeljen tálalkat méreg drágán!

Tudom,hogy hiába hívja fel a kollégáját, akkor is el fog menni, mert tényleg úgy gondolja,hogy az új munkahely miatt muszáj, meg hát ő minden ilyen csapatbuliban benne van. Én viszont nem hiszem el,hogy nem értenék meg, hogy a fiának akkor van a szülinapja!

2013. nov. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
89%
Tartsátok a családi ebédet egy héttel később. A napján pedig felköszöntitek ti ketten ebéd vagy vacsi keretében.
2013. nov. 11. 15:22
 2/91 anonim ***** válasza:
91%

Túl bizony...

Új melóhely,be kell vágódni.

Tartsátok szombaton a szülinapot és kész.

2 éves a gyerek,neki még édesmindegy.

2013. nov. 11. 15:23
 3/91 anonim ***** válasza:
98%
esetleg elöző nap megtartjátok a szülinapot?
2013. nov. 11. 15:23
 4/91 anonim ***** válasza:
17%

Nincs igaza a férjednek. Alapvetően nem lenne probléma ha más programja is van és később tartjátok, de itt sok rokonra tekintettel kell lenni, főleg hogy segítenek is.

Nem utolsósorban a kisfiú is jobban örül ha egész nap foglalkoznak vele, aznap ő a fontos... egyszer el lehet halasztani a céges dolgokat.

Ha valami megbeszélés, szerződésírás, konferencia, üzleti ebéd lenne megérteném, de egy szimpla csapatépítő dolgot nem érzek jogosnak. Szerintem is bármelyik kolléga megérti, hogy a fia születésnapja fontosabb, ez normális.

2013. nov. 11. 15:24
 5/91 anonim ***** válasza:
91%

tedd át egy héttel arrébb

és kész

nem mindig lesz pont hétvégén a szülinap ...

másik a gyerek még csak 2 éves - fogalma sincsen arról h melyik nap micsoda és h mikor van a szülinapja .....

új melóhelynél be kell vágódni - egro igaza van a férjednek

basszus minek ekkora felhajtás egy 2 éves szülinapja miatt..... ????

nekem meg most nappalos (12 órázik folyamatos műszak)lesz a párom --- és ???

megtartjuk nélküle nem lesz semmi baja a gyereknek tőle

apával majd este ünnepel kicsit

2013. nov. 11. 15:24
 6/91 anonim ***** válasza:
92%
Akkor ünnepeljetek nagy családdal ebédkor, vacsira pedig apa is hozzon egy külön egy kisebb tortát a fiának, gyertyával, meg az ajándékával, ugyebár. Este, vacsi után pedig egy közös nagy játék, az új játékokkal.
2013. nov. 11. 15:25
 7/91 anonim ***** válasza:
98%

Tegyétek szombatra a szülinapozást...

Viszont nem értem, hogyhogy nem tudsz a gyerek mellett keszülni...?30an lesztek?

Ha hétfőre esnea szülinap, és mindenki dolgozna, akkor is hétvégén tartanátok.

Hidd el, hogy az a 2 éves (de még 10éves ) gyerek sőt a család sem akadna fenn azon, ha nem a napján tartjátok..

Tudom nem esik jól, de egy uj munkahelyen tényleg így működik...

2013. nov. 11. 15:26
 8/91 A kérdező kommentje:

Köszi!

A szombattal az a baj,hogy az munkanap lesz!

Egyébként anno még a férjem mondta,hogy tartsunk meg mindent a napján, ne tologassuk, mert pl. nekem gyerekkoromban aznap szinte sosem volt semmi megtartva, mindig csak később, és valahogy ez rosszul esett.

A férjemék pedig mindig mindent aznap megünnepelnek. Amikor bekerültem a családjukba, nagyon tetszett,hogy nem kell megvárni mondjuk a hétvégét a köszöntéssel, hanem aznap köszöntöttünk mindenkit, amikor volt a napja!

2013. nov. 11. 15:26
 9/91 anonim ***** válasza:
76%

Én azt nem értem, minek kell egy születésnap miatt körbeugrálni titeket. A rokonok menjenek, amikor tudnak, valahol a szülinap közelében, adják oda az ajándékot, ha egyáltalán akarnak adni, aztán kész. (Főleg, hogy nincs is semmi program betervezve, csak egy ebéd/vacsora!) A szülinap szerintem az apára, az anyára és a gyerekre tartozik legfőképp. Régen itthon mi se csődítettük össze az egész családot egy ilyen dolog miatt, hanem mindenki telefonált egyet, vagy küldött egy képeslapot, és azzal teljesen meg voltunk elégedve. Ha meg mindenképpen bulit akartok, akkor csináljátok úgy az ünneplést, hogy minden hónapban egy napon összegyűlik a család és mindenkit megünnepelnek a családból, akinek születés- vagy névnapja volt. Olyankor minden vendég hoz egy kis sütit, és annyi. De ne kelljen már állandóan rohangálni egy-egy ember miatt...

Az meg elég hihetetlen, hogy egy szem gyerek mellett nem vagy képes főzni magatokra, mert nincs idő. Nálunk van olyan rokon, akinek öt gyereke van, főz, mos, takarít otthon, és még iskolába is jár.

Szerintem mindannyian túlreagáltátok a dolgot.

2013. nov. 11. 15:27
 10/91 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet szombatra áttenni a napot?? A gyereknek édes mindegy..

Megmondom őszintén, én még nem hallottam ilyenről hogy valaki ezért hisztizik.. 1 nap ide vagy oda..

2013. nov. 11. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!