Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlfújom vagy van némi igazam?
Decemberben lesz a kisfiunk két éves. A szülinapja vasárnapra esik. A férjem pár napja közölte,hogy az új munkahelyén afféle hivatal focikupa lesz, amire neki "muszáj" mennie, mert új a munkahely, és kevés is az ember. Ez pont arra a napra esne. Mondta,hogy most az ebéd helyett, legyen vacsora. Ezzel csak az a gond, hogy többen a családból vidékről jönnek, nekik még haza is kell menniük, sőt van,akinek vasárnap délután dolgozni is kell menni!
Mondtam neki,hogy hívja fel az egyik kollégáját és kérdezze meg,hogy mindenáron muszáj-e mennie, mert a fiának akkor lenne szülinapja.
Ma ezen összeveszünk, mert mondtam,hogy volt,aki nem örült a családból. Erre közölte,hogy az ő fiának a szülinapja van, igazodjon mindenki hozzánk!
Igen ám, csak,hogy itt elég sokat segítenek (anyós, anyu) a főzésben, mert egyedül nem bírnám a pici mellett, így akárhogy, de szerintem illik őket is megkérdeznem, az ő véleményükre is adnom.
Mondtam neki, hogy oké, legyen később a kaja, de akkor én nem kérek meg senkit,hogy segítsen, rendeljen tálalkat méreg drágán!
Tudom,hogy hiába hívja fel a kollégáját, akkor is el fog menni, mert tényleg úgy gondolja,hogy az új munkahely miatt muszáj, meg hát ő minden ilyen csapatbuliban benne van. Én viszont nem hiszem el,hogy nem értenék meg, hogy a fiának akkor van a szülinapja!
Minek 1000 játék? Hogy mindig más kelljen?
Na, hát ha ilyen dolgokat elnézel a gyereknek, mert "minden gyerek más, és ilyen a természete", akkor a férjednek miért nem nézed el a focit? :-)
Na, most már Téged sem értelek.
A gyerek miatt tartjátok a születésnapot, vagy a család miatt?
tudod mit...
ha olyan akkor legyen egy torta némi ropi üdcsi
és ennyi :-)
ja rendelj egy bohócot a gyereknek
egy szülinapra nem kell ebéd vagy vacsora :-P
Könnyű egy névtelen oldalon az anyai mivoltomat kétségbe vonni. Nem mindenkinek van nyugodt, bármivel eljátszó gyermeke. Az én baráti körömben is elég sok aktív kétéves van. Sőt, azok vannak túlsúlyban!
Nem hagyok rá semmit, de pl. nemrég, amíg pisiltem kb. két perc, megtalálta Sudocrem-et és elkezdte a kezével kifele lapátolni, meg kenegetni magára. Mert nyilván látja,hogy reggel bekenem az arcom, és ő nem tudja a különbséget a kettő között. Nem hiszem,hogy ezt bármelyik kétéves nem csinálná meg. De majd elverem érte legközelebb!
Az 53-asnál a pont :)
Nálunk kb. a 18. születésnapkor van ekkora felhajtás.
Természetesen a gyerek miatt csináljuk!
Csak,ahogy írtam, tavaly is azt volt öröm látni,hogy mind a gyerek, mind a család mennyire örültek egymásnak.
Ezt próbálnám összehozni idén is, csak nem olyan egyszerű. Mert senki sem akar engedni!
Illetve a család így kénytelen lesz, csak én kapom a megjegyzéseket, nem a férjem!
De viccet félretéve, ezt mi alakítottuk így ketten!
Amióta együtt vagyunk, mind a két család együtt ünnepel.
Lehet,hogy ez másnap felhajtás,nem tudom, mi így szoktuk meg! És nyilván, ha az ő szülinapján is megcsináljuk, akkor alap,hogy a gyerekén is!
Egyébként az is benne van,hogy így reagálok,hogy ő mindent nagyon komolyan vesz. Mármint a hobbijait. Focizik és zenél. Ezzel semmi gond, mert csinálja csak persze, csak legyen néha egy fontossági sorrend.
Mert pl. amikor a kórházból egy hét után hazahozott bennünket a gyerekkel,el akart menni a koncertjük főpróbájára még aznap este. Mondtam,hogy talán ez a hobbi most háttérbe szorulhat egy estére.
Szóval lehet,hogy most inkább az a bajom,hogy úgy érzem nem is a munka miatt megy, hanem mert ő maximalista, és neki mindenhol ott kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!